A Razer is saját konzolon dolgozik

  • Írta: Arell
  • 2014. június 26.
  • Hardver
Link másolása
A Razer nem lustálkodik, és a még mindig fejlesztés alatt álló Project Christine mellé - mely a PC iparágát hivatott forradalmasítani - bemutatta a "jövő konzolját" is. Az Android TV-alapú készülék idén ősszel debütálhat.

A Razer a Google I/O konferencián bemutatott egy új készüléket, melyet az ügyvezető igazgató Ming-Liang Tan a "jövő konzoljának" nevezett.

A csapat, mely a Razer új konzolján dolgozik, korábban a Razer Blade laptopokon, a Razer Edge tableten és a Project Christine moduláris PC-n munkálkodott. A berendezést az Android TV működteti, mely egy új - Google által bejelentett - szórakoztató platform, amivel filmeket, zenét és alkalmazásokat streamelhetünk. Az egyelőre ismeretlen néven futó konzolban meglesz mindez, de természetesen elsősorban a játékra fog fókuszálni, és minden olyan kütyüvel vezérelhetjük majd, ami telepíthető az Androidot futtató eszközökre.

"A jövő konzolja ez. A Google elképesztő Android TV platformjára épülő Razer mikrokonzol nem csak a hardcore és casual játékok futtatását teszi lehetővé, hanem zene, film és egyéb szórakoztató és közösségi applikációk használatát is, mindezt elérhető áron" - közölte Tan, de hogy mennyire elérhető ez az ár, illetve, hogy mi van a konzol motorházteteje alatt, arról egyelőre nem beszélt. A bejelentés idén őszre datálta a megjelenést a piacon.

10.
10.
ViktorG
Ez minden, de hogy konzolnak nem nevezhető (legalábbis számomra) az biztos. Az ilyen androidos okosságokra ott a mobilpiac, nem értem miért kell beszennyezni a konzolpiacot. Az OUYA-ból kiindulva én már most temetném....majd meglátjuk. Aki konzol párti az úgyis marad a PS/XBOX/N konzoloknál.

G
9.
9.
Folti1985
Tuti hogy lesz rajta egy másik Op. rendszer is (véleményem szerint win 8) és már mindjárt mehetnek a pc-s játékok, meg az androidosok is. Kontrollert meg régóta gyárt Xbox gépekre illetve pc-hez így ezen a téren nem kell ujjat hoznia.
8.
8.
Grabowsky30+
Vicces mikor egy Razer csinál olcsó konzolt! Mert ugye ezek az androidos cuccok eredetileg egy olcsó konzolnak indultak! Ez nekem kb olyan mintha daciaba raknának prémium felszereltséget és annyiért adnák, mint egy német felső közép kategóriát!
7.
7.
keiji maeda
#6: nem teljesen így van ez azért ennél mélyebb :) de persze az emberek 99% ez természetessé vált, észre sem veszik menyire korlátozva van minden . közbe meg mindent a szabadsággal reklámozz netezz bárhol mobilozz bárhol játsz bárhol :) persze ez ellen nem lehet mit tenni , de inkább veszek 100x sony gépet és fizetek mindenért többet mint androidot . :) majd csak nézz meg egy ártalmatlan android mobil játékot miket kell engedélyezned neki hogy feltelepítsd :) kamera galéria telefonkönyv :) de mindegy eprsze bele lehetne ebbe folyni de hogy a témához is szóljak . szerintem is elég nagy butaság lesz így beszállni a konzolvilágba az androidnak engem teljesen hidegen fog hagyni :)
6.
6.
randall13
#3: Oszt akkor mivan ha adatot gyűjt? Mostanában minden hülye ezen az adatgyűjtés témán lovagol, mintha olyan hatalmas katasztrófa származna belőle... A reklámot így is-úgy is a pofádba nyomják, akkor legalább olyan legyen, ami érdekel. Ez csak 1 érv.
5.
5.
Neo1989
A Razer-t ismerve ha ezt akarja v ki az jó mélyen a zsebébe nyúlhat.
De ha nem lesznek rá ütős exclusiveok akkor nem lesz eladható.
Fura ha már egy pc gyártó is konzolsodik, de az biztos ha az MS-t meg a Sony-t még jó ideig nem fogja lenyomni senki.
3.
3.
keiji maeda
ez az egész android project legfőképpen adatgyűjtés célját képezi ezért is ingyenes szinte minden rá , a google ugye bár már az emberek egérmozgását is gyűjti és statisztikázza valószínűnek tartom hogy ez az androidos konzol is fog rendesen adatot gyűjtögetni ......
2.
2.
alex512
#1: Itt is az történik, mint a mobilpiacon. Megpróbálkozik sok cég az android és Ios mellett felfuttatni egy-egy saját oprendszert szinte reménytelenül. Itt is megpróbálnak a PS és Xbox kettesnek alternatívát állítani, de az időbeli hátrányuk miatt már az emberek nem feltétlenül vevőek az ötletre. Ha konzol, akkor az emberek 90%-a PS-re és Xbox-ra gondol és nem könnyen bővítik a nézőpontjukat. Szerintem a Steamnek van esélye, ahogy mobilpiacon a WP-nek mert hatalmas anyagi és szakmai háttér van mögötte és felhasználóbázisa is hatalmas.
1.
1.
Pizza74
Nem tudom, hogy egy ekkora vállalat néha hogy hozhat ennyire idióta mód merész döntéseket. Még a Steam kütyüje is bizonytalan, ráadásul az Ouya és társai is megbuktak csúnyán. Miért próbálkoznak ezzel? Egyszerűen reménytelen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...