Ősszel jön a The Vanishing of Ethan Carter

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nordic Games szólt, hogy a harmadik negyedévben jelenik meg a The Vanishing of Ethan Carter dobozos és letölthető formában PC-re. A The Astronauts melankolikus horrorjátéka igazi csemegének ígérkezik.

A festői szépségű tájakon játszódó The Vanishing of Ethan Carterben a különleges képességekkel megáldott nyomozót, Paul Prosperót irányíthatjuk, aki egy eltűnt kisfiú, Ethan Carter ügyében nyomoz.

Hamar kiderül, hogy a gyermeket brutálisan meggyilkolták, azonban főhősünk természetfeletti adottságának hála képes átélni a bűneseteket, így olyan nyomokra is rálel, amikre mások nem.

Gondoltátok volna, hogy az egykori People Can Fly-tagokat felvonultató The Astronauts csupán DirectX 9-ben renderelte le az Unreal Engine 3-at?

A Nordic Games adja ki a misztikus alkotást, amely a harmadik negyedévben landol PC-n - digitális és dobozos formában egyaránt.

8.
8.
BálintYYY
#7: Gondolom, ez sok memóriát igényel, hisz valószínáleg kevés az ismétlődő textúra.
7.
7.
crytek
#6: Írd be google a game címét és kiadja.
Atomtömören annyi hogy a cuccokat lefotozzák raklapszor mindenhonnan és pc-n összerakják. Brutálszép a látvány ezáltal....

Még egy hasonló game készül az se lesz kutya Get Even. Fizika ezáltal elég putri lesz bár ki tudja hogy menyire lesz "mű" a grafika.
6.
6.
BálintYYY
#5: "fotozásos megoldásos 3D-s grafika" ez mit jelent?
5.
5.
crytek
Atomerős 2GB-os VGA kell neki azt mondták korábban.
Egész jó ez a fotozásos megoldásos 3D-s grafika.Várom ezerrel.
4.
4.
felegyi
DirectX 9!!!! Emlékszem 5 éve megmondták hogy felesleges a 10-re áttérni, még a 9-ben is vannak kiaknázatlan dolgok... és mekkora igazuk volt!!!
3.
3.
KeXxX
#1: Szó nincs itt késésről.
2.
2.
Dízel
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...