The Vanishing of Ethan Carter PC

A volt People Can Fly fejlesztők első játéka a The Astronauts színeiben. A misztikus nyomozós cím a 20. század korai éveiben játszódik.
Típus: Nyomozós

Switchre tart a The Vanishing of Ethan Carter

Jókora késéssel, de úgy néz ki, hogy a Nintendo konzoljára is ellátogat a The Astronauts 2014-ben kiadott zseniális sétaszimulátora. Ráadásul rögtön a felújított, Unreal Engine 4-es verzióra számíthatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

The Vanishing of Ethan Carter - végre Xboxra is

Kisebb késéssel, de végre Xbox One-ra is megjelenik a The Astronauts 2014-ben bemutatott sétaszimulátora, a The Vanishing of Ethan Carter. A Microsoft konzoljára szánt változat némi bónuszt is kapni fog.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

The Vanishing of Ethan Carter - PC-n is motorcsere

Megjelent a The Vanishing of Ethan Carter Redux a Steamen. A játékot immáron az Unreal Engine 4 hajtja, de ezért egy lukas garast sem kell fizetnünk: ha megvolt az alapváltozat, ingyen frissíthetünk rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

Ennyit szépült a The Vanishing of Ethan Carter

Pár nap múlva PS4-re is megjelenik a The Vanishing of Ethan Carter, melyet már az Unreal Engine 4 fog hajtani. Új trailer érkezett a játékból, így megcsodálhatjuk mennyivel lett szebb a cím a motorváltásról.

The Vanishing of Ethan Carter - megvan a dátum

A volt People Can Fly fejlesztők által alapított The Astronauts múlt héten tett ígéretet arra, hogy heteken belül bemutatkozik a PS4-es The Vanishing of Ethan Carter. Nos, állták a szavukat, mert jövő héten jön a játék.

The Vanishing of Ethan Carter - hamarosan PS4-re

A tavaly ősszel PC-re már megjelent és általunk is tesztelt The Vanishing of Ethan Carter a játék egyik fejlesztője szerint heteken belül PlayStation 4-re költözhet. Ti várjátok már The Astronauts első játékának átiratát?