Pro Evolution Soccer 2015 - az első látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 27.
  • Videó
Link másolása
A Konami meglepő módon nem állította ki a Pro Evolution Soccer legújabb részét az E3-on: az első látnivalók csak a minap, az első részletek pedig a jövő héten érkeznek meg a játékról.

Szokatlanul sokáig húzta a Konami az új Pro Evolution Soccer bemutatását, az E3-on nem volt kint a játék, és az első részletek is csak július 3-án érkeznek meg róla. Addig az alábbi screenshotokkal és teaser trailerrel vigasztalódhatunk, illetve Shinji Hirano, a Konami Europe fejesének azon kijelentésével, miszerint a PES 2015 drasztikusan más lesz, mint a korábbi részek.


A játékon egyébként a sorozat történetében először egy brit fejlesztőstúdió is dolgozik, és ha minden igaz, ez lesz az első olyan epizód, ami már az újgenerációs konzolokon - legalábbis PS4-en biztosan - tiszteletét teszi. A pletykák szerint szeptember végén jön az anyag.

30.
30.
respectpele10
#15: Jó, hát nekem sokkal jobban számít, hogy milyen a játékmenet, mert pl. a 2014-es kb. olyan mint egy demó....Persze a grafika is fontos, meg a szimuláció, de azért na :D
29.
29.
Panda HUN
#28: Most nem tudom, hogy ezt vicces kérdésnek szántad-e. ezért válaszolok: Az jelenti, hogy az összes rásegítést a controller beállításoknál átrakod manuális-ra. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a program nem korrigálja egyik "megmozdulásodat" sem. Az összes passz, kapura lövés erősségét, irányát te szabályozod. Érdemes kipróbálni egyszer, mert egy teljesen más játék képét mutatja így a játék. Az én véleményem szerint ha nem manuális irányítással játszol, akkor a Fifa csak egy ritmusjáték.
28.
28.
Hardy
#26: Mi az, hogy manuális FIFA? :D
27.
27.
Panda HUN
#25: Pedig simán veri, sőt ez a "szar" Fifa még azt a -Pes2014-ben luxusnak tűnő- "extrát" is beletették, hogy a játékos reagál a gombnyomásra és nem írja felül a program scripteltsége...
26.
26.
Panda HUN
#24: Örömmel olvasom egyre többször, hogy a játékosok szeretnek teljes manuális módban játszani, sajnos még nem vagyunk túl sokan, de egyre nő a számunk. Ha PS4-en játszol, akkor vegyél fel a listára PSN: PandaHUNUtd
Jó lenne összerakni egy manuális bajnokságot.
25.
25.
SLi
#23: még nincs ps4-em ezért a nextgen fifát még nem próbáltam, meg lennék lepve ha taktikai beállításokban, mélységben akárcsak megközelítené a Pes 2014-et aminek bár rengeteg hibája van ez még mindig majdnem tökéletes

amúgy a PES 6 plusz a FH patch volt a legjobb focis játék valaha, nehéz lesz felülmúlni
24.
24.
ulikedegs
életemben 2x max 3x játszottam pessel, számomra az a játék nem focis játék, bohóckodás a köbön,ha a fifát manualra állítjuk minden téren, akkor verhetetlen. (szerintem)...
23.
23.
Yanez
#20: Nálam a PES eddig úgy állt, hogy évről évre romlott, de még mindig játszható volt. Amikor viszont a legutóbbi 2014-es sorozatra beruháztam (Psplus ingyér), rá sem ismertem! Mintha a világ leggagyibb focijával lett volna dolgom! Számomra ez egy óriási szívenszúrás, mert nálam mindigis a PES (anno International Superstar Soccer) volt a favorit és nem is kicsivel!

Sohasem gondoltam, hogy eljön az idő, amikor elismerem a Fifa fociszimulátort. Most sem tenném, ha még mindig PS3-on tolnám. Ám PS4-en birtokolva, azt mondom, eddig még soha nem játszottam ennyire élethű futballjátékkal!!! Higgyétek el, ez az én PES fan számból, qrva nagy szó!!!
22.
22.
Panda HUN
#20: Pont ugyanígy vagyok vele. Tavaly csak a Pes miatt tartottam még a 360-at a ps4 mellett. Amikor-sok próbálkozás és idegeskedés után- kiderült, hogy f*s az offline, online meg nem is létezik, eladtam a gépet. Majd hallgatva a pes-es oldalak cikkeire, fórumaira, ahol az utolsó nagy patch után őrvendeztek, csak a Pes miatt vásároltam egy 360/Pes kombót ismét...azóta eladtam megint. Idén kívánok rengeteg tesztet, megnézek majd egy tonna videót és csak akkor vásárolom meg a játékot, ha egy szemernyi bizonytalanságot sem fogok érezni.
21.
21.
RangerFox
Ha esetleg kiadnák Vitára is, talán bevállalnám, de minek, ha ott a Fifa? :)
20.
20.
SwordFish
Nálam az utolsó esélye a Pesnek.. idén is megveszem, de lehet utoljára.
19.
19.
Yanez
#18: A PES mindig verte játékmenetben a Fifát, de a mostani nextgen Fifa mindent visz! Nagyon pozitívan csalódtam benne.
18.
18.
MikelGun82
Én csakis multizok, így nem érdekel a ligák száma. Ami tény, hogy erről, de még egy gameplay videóról sem következtetnék sokmindent. A PES évek óta magasan veri játékmenetben a fifát, gyors bedobás, gyors szabadrúgás stb. a Fifában csak most jött be, mégis azt veszem, mert a többi a PES-ben nagyon gagyi szerintem. Így várom mindkettőből a demót, bár ismét lesz Magyar kommentár a Fifában, ami nekem sokat nyom a latba.
17.
17.
Hunszi
#9: de fog...mivel nem m1, hogy egy EL-ben BL-ben milyen kamu csapatok ellen kell játszanod néha néha...
15.
15.
Zuzda18
#14: Akkor áruld el mért sír a PC-s társadalom?Mert egyébként az IGNITE egy kalap kuka a 2k látványvilágával szemben.Mellesleg nagyon bugos az ignite enginben még a mozgás is.:) semmivel sem jobb mint itt a pes néhány képkockáján.Sőt.
14.
14.
respectpele10
#10: Az nagyon fontos, hogy lötyögjön a mez, tényleg :D
13.
13.
NoRush
#12: Pedig én a Lengyel Bajnokságot is le akarom játszani. Egyik kedvencem :DD Bár ezt kompenzálhatnák egy magyar NB1-el, na de álmodik a nyomor... :D
12.
12.
JackBauer
#7: Premier, Bundes, Serie A, BBVA benne lesznek normálisan, viszont 20 liga valóban nem lesz, bár ez zavar szerintem a legkevesebb magyar embert, hogy nem játszhatja le a lengyel bajnokságot.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
Zuzda18
Nem lötyög a mez..:(
2k sports-nak kellene átadni az összes jogot szerintem.PS4-es kosárlabda játékuk,eszméletlen szép.(Nem csak a mez lötyögés miatt persze.)
9.
9.
Dízel
mondjuk en leszarom a sok bajnokságot, mert van egy csapat akiért élek halok, nem fog érdekelni egy seria A ha csak az angol bajnokságba játszok. meg persze BL, FA cup stb.
egy jobb fajta bajnokok ligát azért kihozhatnának. pl a sorsolásokra nagyobb hangsúlyt fektethetnének. meg maga a BL atmoszféráját nem igen tudjak visszaadni, mint a rangadókat sem...
8.
8.
Panda HUN
Ez eddig Pes2014.1... Sem a grafikában, sem a játékmenet en nem látok nagy változást, de még kicsit sem...
7.
7.
NoRush
#4: Mármint? Hogy-hogy a "mezek orvosolva lesznek"?

Én olyan dolgokra gondoltam, hogy legyen legalább 20 liga benne, az összes csapatával. Premier, Bundes, Seria A, BBVA stb stb
5.
5.
Dízel
most újít a fifa is pc-re az ignite motorral + tovább csiszolják. a trailert inkabb meg se mutattam volna annyira semmit mondó és lehangoló.
4.
4.
JackBauer
#2: Mondjuk itt is van olyan licensz ami a FIFA-ban nincs, BL, EL, Copa libertadores. A mezek meg valóban pár nap alatt orvosolva lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...