Készül az Afro Samurai második része

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik az azonos című mangán és animén alapuló Afro Samurai, a második részt már nem a Namco Bandai fejleszti, de a 2009-as játék producere maradt a régi. Mindjárt elmondjuk, mi történt!

Az Afro Samurai még 2009-ben kapott egy PS3-as és Xbox 360-as játékváltozatot, amit a Namco Bandai (most Bandai Namco) adott ki és fejlesztett le. Ez a játék folytatódik most, méghozzá mondhatni sajátos módon.

A 2009-es Afro Samurai

Történt ugyanis, hogy a Namco Bandai néhai vezető producere, David Robinson lelépett a cégtől két évvel ezelőtt, és vitte magával az Afro Samurai jogait is: így lehetséges, hogy bár ő maga is dolgozott a 2009-as játékon, most újabbakat fejleszthet új stúdiójával, a Redacted Studiosszal. Az Afro Samurai 2-n most 17 ember dolgozik, a kiadásáért a Versus Evil felel majd.

Robinson ígéretei szerint az Afro Samurai 2 egy teljesen új történetet mesél el, ami Kumára koncentrál. A játékosok olyan karaktereket is irányíthatnak majd, akik korábban nem, és ha minden igaz, kooperatív módot is kapnak.

A további részletekre még várni kell néhány hetet.

11.
11.
ÉnVok
# 9/ 10 Claymore mint szuper anime? Egy olyan anime aminek nehéz megütni a mércéjét? Már bocsánat de ha valaki ilyet állít az 1 nem látott elég animét 2 nem olvasta a Claymore mangát. Na a manga az igenis nagyon jó, az anime... maradjunk a kicsit erős közepesnél.
10.
10.
selejtes
#9: Szintén, mérce lett mióta láttam,kevés anime képes megütni a szintjét.
9.
9.
Raam989
#7: Annak a második évada is örökké fog készülni sajnos... pedig nagyon zorall anime volt, ez volt az utolsó amit végignéztem. Annyira jó volt, hogy amióta befejeztem más már nem is kötött le a témában.
8.
8.
simon 555
Első részről már hallottam régebben, de nem tudtam magam rávenni a vételre.
Most meg már lehet késő, nem igen kapni már sehol:(
7.
7.
selejtes
Claymore-ból is lehetne egy játék már igazán, megérdemelné.
6.
6.
Raam989
Király! Az előző résszel sajnos nem játszottam, de az animét szeretem. Ha jó értékeléseket fog kapni, akkor biztosan beruházok rá.
5.
5.
Drazhar
Aki nem látta annak az animét is érdemes pótolnia. Emlékeim szerint egy 5 részes sorozat van, meg 1 (vagy 2) nagyfilm. De szenzációs cucc.
4.
4.
Ra1D3n
Jó kis játék volt, bár azt utáltam benne, hogy egy 5gamescore-os achievmentet csak véletlenszerűen adott meg a hülye első része, így a mai napig nem maxoltam ki sajnálatos módon, meg emiatt sem fejeztem be legnehezebb szinten, amúgy nagyon jó kis játék volt. A zenéje kurva jó volt, a játék maga szintúgy. Most, hogy így belegondolok, a szeletelés az MGS Risingban totál hasonló mint ebben a címben :)
3.
3.
DON GONDOCS
Az első része is jó volt, de nem gondoltam volna hogy lesz folytatása, akkor már jöhetne egy Dante inferno 2 vagy Asura's Wrath folytatás is.
2.
2.
tupaccc
Király, imádtam az első részt, főleg a soundtrack volt nagyon eltalálva.
1.
1.
Cristiano
első részét sose játszódtam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...