Júliusban kibővül a Hearthstone

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard bejelentette, hogy várhatóan júliusban érkezik meg a Hearthstone: Heroes of Warcraft első nagyobb egyjátékos kiegészítője. A Curse of Naxxramas PvE-kampányaiban Kel'Thuzadot kell majd legyőznünk.

A Blizzard közösségi menedzsere, Aratil a Battle.net fórumán hívta fel rá a rajongók figyelmét, hogy - bár még sok fejlesztenivalójuk van - júliusban akarják kiadni a Hearthstone: Heroes of Warcraft Curse of Naxxramas című kiegészítőjét. Az adalék árazásával kapcsolatos részleteket július 1-jén teszik majd közzé.


Ahogy azt korábban megírtuk, a Curse of Naxxramasban Naxxramast járhatjuk be, hogy végül legyőzzük Kel'Thuzadot. A PvE-csaták során a nekropolisz öt szárnyán keresztül közelíthetjük meg a főgonoszt, mindegyik más-más kalandokat és ellenfeleket tartogat a számunkra. Ezek egyébként öt hét alatt válnak elérhetővé, de csak az első lesz ingyenes, a többiért játékbeli vagy valódi pénzzel kell fizetnünk.

12.
12.
Riven
#11: /watch?v=z7dPFzf9y1c
11.
11.
danez11
#9: azon a kis szar kijelzőn elég macerás lenne
10.
10.
GMatyi
Én kb 1000 goldra becsülöm a szárnyakat, ugyebár azok örökre megmaradnak, kapunk átlagban 3 boss battle-t, amihez tartozik a normal és hardcore (Gold kártyáért), illetve ott vannak még a class challengek is

Láttam Patchwerk és Four Horseman battleről képeket, ahol Patchwerknek nincs kártyája, csak egy fegyver, amivel fejremegy, és újra-újra visszakapja a fegyverét, hero powerje asszem elpusztít egy minionod, Four horsemannek pedig az egyik lovag a hős 7 hpval, a maradék 3 pedig a játék kezdetén lent van 1/7 minionok, melyeknek képessége míg a minionok lent vannak addig a hős immúnis
9.
9.
norbio
Jojjon Ihpone ra is!!!! Be csak padra...
6.
6.
GMatyi
Elvileg 2. 3. 4. Lesz fizetos
5.
5.
princeps27
kezdhetem félrerakni az aranyat
4.
4.
Giga0509
Végre,alig várom már :D
2.
2.
Ra1D3n
#1: Én inkább úgy gondolom, hogy a realitás talaján fognak mozogni. Szerintem egy torony megközelítése nem lesz drága, sokkal inkább olyan 100-150 ingame arany fog kelleni majd hozzá(ami valljuk be, totál korrekt ár lenne, meg ugye az aréna is ennyibe van). De jobb lesz várni egy hivatalos megerősítésre a Blizzard oldaláról. Közel van már ez a kiegészítő :)
1.
1.
Brenor
Én úgy hallottam, hogy az uccsó wing is ingyenes lesz. Kíváncsi leszek az árakra! Blizzardot ismerve szerintem elég magasak lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...