Már jövőre jöhet a Gran Turismo 7

Link másolása
Kazunori Yamauchi az Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy akár már jövőre játszhatunk a Gran Turismo 7-tel. Emellett néhány információt is elárult a játék tartalmával kapcsolatban.

Polyphony Digital fejese elárulta, hogy dolgoznak a játékon, és akár már jövőre kezünkbe vehetjük a sorozat hetedik részét. Fény derült arra is, hogy ezúttal nem kell Prologue részre számítani, azonnal a teljes játékkal játszhatunk. 


Emellett a standard autók visszatérésére is számítani lehet a Grand Turismo 7-ben, reméljük, szebb és igényesebb formában, mint az előző részekben.

Köszi, Norbiii!

33.
33.
simon 555
#32: Látom túl hülye vagy ahhoz, hogy felfogd a lényegét a mondandómnak.
Nem tehetsz róla, ilyen vagy akkor nincs mit tenni...
32.
32.
dzsiádzsó
#30: Te figyi már meddig égeted még magad? Fogalmad sincsen hogy működik egy ilyen projekt, főleg nem a megvalósítása, az hogy GT6-ba 7-es autókat raktak nevetséges. Mi rá a bizonyíték, hogy akkor nem standard autónak hívnák őket komám, hanem simán olyannak, mint a többit. Vagy akkor annyira durván fejlesztenek, hogy pr-re meg marketingre nem marad pénz és hülyeséget beszélnének :D?
Figyi má és akkor most a GT7-be a premium kocsik már GT8 és ps5 kompatibilisek is :D?
31.
31.
Ecneb
Elképesztő szinten lehet ebbe a cikkben érzékelni a Dunning–Kruger hatást.
Aki esetleg nem tudná, hogy mi is az pontosan:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_hat%C3%A1s

Gratulálok srácok :)
30.
30.
simon 555
#28: Csak annyit kellene tenned, hogy megnézed a GT6 fotómódját és a saját szemeddel is látnád, hogy magasabb polygon számmal rendelkeznek az autók mint gameplay közben.
29.
29.
simon 555
#28: Ismét megkérdem, miért neked van igazad és nem nekem? Annyira mondod, hogy nincs igazam, de bizonyítani nem tudod. Te is csak tolod a magadét, ugyan úgy semmi alappal nem rendelkezik a te elméleted, akkor mégis miért lenne neked igazad?
28.
28.
dzsiádzsó
#25: Simon csak simán fogadd el nincs igazad! Egyszerűen benyelted a sony marketing maszlagját, ők már GT6 fejlesztésénél a GT7 autókat csinálták meg bal bla de leginkább blö blöööö mert hányok ettől a fennkölt, önmagasztalástól, amit a sony hívek nyomnak, annyira alázatosak meg csodásak és előrelátóak akkor olyan, hogy standard autó fel se merülne egy új generációs Gran kapcsán, és itt a pont és a vége a storynak maradjunk annyiba...
18.
18.
dzsiádzsó
#14: Te figyelj már :D valahogy a városi legendák is így születnek... Annyira sarkítasz, fogalmad nincs mi van a poly-nál, az, hogy eleve úgy készültek, meg csak lebutították jézus ittál haver vagy mi van veled :D?
Inkább úgy gondolom maga a ps 3 és 4 között nem akkora az ugrás, mint anno ps2 és 3 között, szóval a GT6 autói kevésbé lesznek szemet szúróak ezen a generáción.
16.
16.
simon 555
#15: Én meg azt mondom legyen 300 rendes autó és 700 bemásolt :)
Miért választod a kevesebbet ha lehet több?
15.
15.
NinjaNorb
Komolyan ps2es autók fognak rohangálni még ps4 alatt is? :D Ez elég röhej azért régen akármennyire imádtam ezt a sorozatot hogy ennyire nem tudnak a ps2 erából kilépni inkább legyen 300 rendes autó mint 1000 amit bemásolnak a régi játékokból az is csak az időt viszi...
14.
14.
simon 555
#13: Miért, netán randák a GT6 prémium autói?
Szerintem közel sem. Valószínűleg alapból magas polygonszámmal és szuper textúrákkal alkották meg a prémium autókat, csak a PS3 képességei végett le kellett őket kicsit butítani. Semmi mást nem kell csinálniuk mint belerakni az eredetileg elkészített autó modelleket a játékba, a magasabb polygonszámmal és szebb textúrákkal és kész. Tudjuk, hogy léteznek ezek a modellek, mert fotómódban ezeket látod. Ha meg PS4-en bele tudnák rakni azokat a modelleket amiket fotómódban látunk, az bőven next-gen látvány lenne.
13.
13.
Falcon
#10: elég csak átemelni és felturbózni a textúráikat meg néhány polygonnal többet hozzá adni és kész.

PONT AZ ILYEN HOZZÁLÁSS MIATT CSÚSZÓT LE A GT SZÉRIA MINŐSÉGE A BUDGET KATAGORIA SZINTJÉRE
12.
12.
Falcon
ez is csak egy újabb lépés lesz a gran turizmo név meggyalázásában nehogy kitalálják már hogy ebben is benne lesznek a hd -a félhúzót autók, hangok a gt4-ből
11.
11.
kredencferenc
#8: Ha már Re-Volt... erre emlékszel?
http://www.youtube.com/watch?v=j32QWzs0JrA
10.
10.
simon 555
#6: Nyilván a GT7-ben sem 200 lesz csak, a GT6-ból indultam ki(bár abban is több van).
Azokat eleve elég csak átemelni és felturbózni a textúráikat meg néhány polygonnal többet hozzá adni és kész. Szóval a maradék időt használhatják arra, hogy az eddigi standard autókat felhúzzák. Legalábbis egy részüket.
Ha lenne 600 prémium és 400 standard az már azért bőven jó lenne :)
9.
9.
dzsiádzsó
Szerintem érdemesebb lenne 2016-ban jönni, akár 3-400 kocsival, később DLC-be (ingyenesbe) pedig szépen csöpögtetni a többit, legalább mindig ott lesz az újdonság varázsa. Egyébként egy Skyrim, vagy GTA 5 se 2 perc alatt készül el, GT-vel nincs több dolog sőt kevesebb! 1000 kocsit lemodellezni (mihez gyakran ott a gyártó 3d-s modellje eleve) nem nagyobb meló, mint több négyzetkilométernyi igényes játszható környezetet teremteni más játékokba.

Forza nekem túl csicsás lett, nevetségesen élethűtlen :D főleg a hatásvadász fényei miatt! A Project meseszép, de látszik elég bétás a cucc, ki tudja mennyire lesz ez komoly a Crew, meg Driver culb másvilág, a Horizon 2 csalódás. Itt az új generáció, és nincs nyálcsorgatás, mint anno egy NFS hot pursuitra (no nem a mostanira) vagy gt4-re ps2.ön, vagy a Test Drivre x360-on, de a Colin is ütött. Most meg egy épkézláb elképzelés sincs :6...
8.
8.
Chrysh
#3: Árkád! Hirtelen eszembe jutottak a régi idők, amikor a Re-Volttal szórakoztunk és szivattuk egymást petárdákkal...tényleg ilyen játékot csinálni már túl ciki? Az a menő, hogy láthatunk minél több kocsit kívül-belül, miközben a játékmenet ugyanaz újra meg újra meg újra?
6.
6.
JackBauer
#5: Csak ha majd a Forza 6-ban 600 prémium kocsi lesz, akkor úgy már cikis lesz a helyzet.
5.
5.
simon 555
Sajnálatos, de érthető, hogy megtartják a standard autókat. 1000+ autót lehetetlenség teljes egészében, kívül-belül kidolgozni.
Azzal meg nem lennénk előbbre ha csak 200 autó lenne benne teljesen kidolgozva és 0 standard.
Inkább legyen 200 teljesen kidolgozva és 800 kevésbé.
4.
4.
Cristiano
hát nem kéne van idő ki adni
3.
3.
kredencferenc
Valahogy olyan érzésem van, hogy az autós játékok ipara döglődik.(Itt főleg a szimulációkra gondolok, de az árkád terén is vannak bajok) A project carst nem várom mert amit eddig mutatta belőle az már előrevetíti az óriási vitákat meg elégedetlenkedéseket a megjelenés utánra. Platformtól függetlenül még talán a The Crew az amivel kapcsolatban még dédelgetek némi reményt. Összeszedhetnék már magukat.
2.
2.
zozo76hun
lesz belole ps3 verzio is?
1.
1.
Chelseafan1989
remélem a PS4-es verzió jó lesz és nem csak grafikailag, hanem lesz játékélmény is és az autók hangja is hasonlítani fog és nem egy félkész játékot kapunk amit idővel foltozgatnak inkább várok rá 2 évet de teljes játék legyen minthogy 1 év várakozás de egy gyenge játékot kapjunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...