Gran Turismo 7 PS5

PlayStation 5-re érkezik a Gran Turismo hetedik része.
Típus: Autóverseny

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Gran Turismo 7 - körözés a Daytonán

Ha minden jól megy, durván másfél hónap, és lecsaphatunk a Gran Turismo-sorozat következő felvonására. A Sony és a Polyphony Digital most közzétett egy új gameplay videót a játékról, csekkoljátok le mindenképpen!

Rengeteg pályával és autóval jön a Gran Turismo 7

Egy kiszivrágott reklámanyag szerint elképesztően sok autót és pályát kapunk majd a Gran Turismo 7-ben. Ha igazak az információk, akkor több mint 400 járgányt hajthatunk meg a 90 helyszínen.

Gran Turismo 7 - a PlayStation 5 ereje

Kazunori Yamauchi ismét kamera elé állt, hogy eláruljon egyet, s mást a márciusban érkező Gran Turismo 7-ről. A játéktervező ezúttal arról mesélt, hogyan aknázza ki a versenyszimulátor a PlayStation 5 erejét.

Újra aszfalton a Gran Turismo 7

Ismét megmutatta magát a jövő márciusban érkező Gran Turismo 7. A PlayStation-exkluzív versenyjáték egy rövid gameplay videóval és egy különleges elektromos autó leleplezésével fokozza a kedélyeket.

Saját kormányt kap a Gran Turismo 7

Van miért várniuk a márciust a versenyszimulátorok rajongóinak, hiszen ekkor érkezik a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital ráadásul összefogott a Fanatec kormánygyárosaival is - így jött létre a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Gran Turismo 7 - a testreszabás és a pályák

Folytatódik a Gran Turismo 7 kulisszák mögötti videósorozata, igaz, a mostani két kedvcsináló mintha a kelleténél korábban érkezett volna, mert egyelőre csak spanyol feliratozással tekinthető meg.

Gran Turismo 7 - így lesz az autó a kifejezés eszköze

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 7 producere tovább folytatja kulisszák mögötti videósorozatát, amelyben a versenyjáték különböző aspektusait veszi sorra. Ezúttal az autókat testre szabó Livery Editorról volt szó.

Több mint 400 autóval érkezik a Gran Turismo 7

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a versenyrajongók és autógyűjtők nem fognak csalódni a Gran Turismo 7-ben. A Polyphony versenyszimulátora már a megjelenésekor több mint 400 járművel csábít bennünket.

Gran Turismo 7 - miért szeretjük az autókat?

Vannak, akik az elegáns kinézetük, mások pedig az elképesztő teljesítményük miatt vonzódnak a világ leggyorsabb gépjárműveihez. Akárhogy is legyen, a Gran Turismo 7 tárt karokkal várja az autós kultúra megszállott híveit.