Gran Turismo 7 PS5

PlayStation 5-re érkezik a Gran Turismo hetedik része.
Típus: Autóverseny

PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.

2022-re csúszik a Gran Turismo 7 is

Noha nem sokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy hónapokon belül rávethetjük magunkat a Gran Turismo-sorozat legújabb illesztésére, erre végül idén már biztosan nem kapunk lehetőséget.

Visszatér a széria gyökereihez a Gran Turismo 7

A Polyphony Digital nemrég egy interjúban árulta el, hogy a Gran Turismo legújabb részével vissza szeretnének kanyarodni a sorozat gyökereihez, így a játék egyszerre lesz imponáló az újoncoknak és a veteránoknak egyaránt.

Nem jelenik meg PlayStation 4-en a Gran Turismo 7

A Sony legutóbbi videó-összeállításában számos új és érkező játékot láthattunk, köztük a Gran Turismo 7-et is. Ennek kapcsán észrevehettünk egy apró, de szomorú részletet: úgy tűnik, a versenyszimulátor csak PlayStation 5-re érkezik majd.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.

A vártnál korábban érkezhet a Gran Turismo 7

Hiába mutatta meg magát már a nyár elején a Gran Turismo 7, a PlayStation 5-re fejlesztett autós versenyjáték megjelenése mégis igen távolinak tűnt. Elképzelhető azonban, hogy a vártnál korábban ülhetünk a volán mögé.

Gran Turismo 7 - 4K/60 fps a kitűzött cél

Egyelőre nagyon keveset tudunk a Polyphony Digital kizárólag PlayStation 5-re készülő játékáról, a Gran Turismo 7-ről, de nemrég élesedett az anyag hivatalos playstationös weboldala, ahonnan kiolvashatunk pár érdekes részletet.

Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Lehullott a lepel a Gran Turismo 7-ről

Hét évvel a legutóbbi számozott epizódot, és három évvel a Gran Turismo Sportot követően jelentette be a Polyphony Digital, hogy készül a Gran Turismo 7. Csekkoljátok az első gameplay jeleneteket!