Gran Turismo 7 PS4, PS5

Megérkezett a Gran Turismo hetedik része.

Megvan a Gran Turismo-film megjelenési dátuma?

A Deadline értesülései szerint a Gran Turismo-film megjelenése közelebb van, mint gondolnánk.

Brit toplista: aranyérmesként kezdett a Sniper Elite 5

A múlt héten megjelent a Sniper Elite-sorozat legfrissebb darabja, és a brit dobozos játékeladások toplistáján egyből az első helyet követelte ki magának.

Neill Blomkamp rendezi a Gran Turismo-filmet

Alaposan felpörögnek a PlayStation-játékok adaptációi, akár olyan címek kapcsán is, amelyekre nem számítottunk volna. A hírek szerint a District 9 direktora, Neill Blomkamp vezényli majd a Gran Turismo mozis feldolgozását.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Brit toplista: az élen kezdett a Nintendo Switch Sports

A Nintendo Switch Sports a múlt héten mutatkozott be, és kényelmesen letarolta a dobozos eladásokat összegző brit toplistát. Ezzel együtt a PlayStation exkluzívjai is tudtak erősödni egy kicsit.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Gran Turismo 7 - javítottak a jutalmazási rendszeren

Megérkezett a Gran Turismo 7-hez az a javítócsomag, ami orvosolja a nagy felháborodást keltett jutalmazási rendszer problémáit. Emellett kapunk új játékmódokat, versenyeket, és természetesen más ismert hibákat is fixál a frissítés.

Gran Turismo 7 - jóvá teszik a játékosok sérelmeit

A közelmúltban hatalmas review bombing alá került a Gran Turismo 7, miután a Polyphony Digital megnehezítette a játékbeli pénzgyűjtést. A stúdió azonban hallgatott a visszajelzésekre, és nem marad el a kárpótlás sem.