Konzolokra is megjelenhet a The Banner Saga

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 30.
  • Hír
Link másolása
A Stoic Games csapata valószínűleg nem szeret aludni, alig jelentették be a The Banner Saga tabletes változatait, már a konzolos verziókról beszélnek - ráadásul ugye a játék folytatása is készül.

A BioWare-veteránokból alakult, mindössze háromfős Stoic Games a múlt héten jelentette be, hogy a PC-n és Macen bemutatkozott The Banner Saga a nyár folyamán androidos, iOS-es és windowsos tableteken is játszhatóvá válik - sőt, a minap már azt is megpendítette, hogy az év végéig konzolokra is kihozná a játékot.

John Watson programozó, a Digital Spynak adott interjúban árulta el, hogy a tabletes verziókon a számítógépes változat januári megjelenése óta dolgoznak, és most, hogy azok nemsokára megjelennek, remélhetőleg a konzolos átiratokra is jut idejük: "Az ideális az lenne, ha néhány konzolos változatot még az év végéig kiadhatnánk - hogy erre képesek leszünk-e, azt nem tudom."

Watson szerint a konzolos változatok között is van különbség, valamelyiket könnyebb elkészíteni, valamelyiket kevésbé: mint mondta, bár a játék tökéletesen passzolna a PS Vitához, először a PS4-es verziót készítenék el, mert elképzelhető, hogy a kézikonzolos játékon változtatni kell annak érdekében, hogy az kihasználja a kütyü sajátosságait, például az érintésérzékeny felületeket. Arról, hogy a játék milyen konzolokra jelenhet még meg konkrétan, Watson nem beszélt.

Az biztos, hogy a Stoic nem lustálkodik, bár jelenleg valószínűleg a portokkal van elfoglalva, februárban már arról beszélt, hogy a The Banner Saga folytatásán is elkezdett dolgozni. Állítása szerint a játék sokkal népszerűbb lett, mint várta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...