The Banner Saga MAC, Mobil, PC, PS3, X360

Taktikai szerepjáték a Stoic csapatától.

The Banner Saga - rajzfilmként térhet vissza?

Idén nyáron véget ért a The Banner Saga. A trilógia lezárása után méltán kérdezhetik a rajongók: innen hova tovább? A Stoic Studio fejese szerint nem lehetetlen, hogy animációs sorozatként térjen vissza a széria.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

Új játéknak örülhetnek az Origin Access-előfizetők

Hamarosan újabb külsős címmel bővül az Origin Access széfje, ezúttal a The Banner Sagát kaparinthatják meg a szolgáltatás előfizetői. Ha már úgyis jön a folytatás, ez pont jó lesz bemelegíteni!

The Banner Saga teszt

A The Banner Saga olyan, mintha egy mesekönyv rajzokkal színesített lapjait olvasná az ember. És miközben gyermeki lelkesedéssel bújjuk a skandináv mitológiára épülő történetet, úgy érezzük, mi is részesei vagyunk a kalandnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már valamivel több játékmegjelenésnek örülhetünk, mint legutóbb, igaz, a kínálat leginkább megkésett portokból és kisebb, letölthető címekből áll. A mozikban A visszatérő és a Steve Jobs hódít majd.

The Banner Saga - megmenekült a PS Vitás változat

Nem sokon múlt, két héttel ezelőtt még úgy festett, hogy kukázzák a The Banner Saga PlayStation Vitás változatát. A port végül megmenekült, és kellemes meglepetés, hogy maga a Sony segíti ki a fejlesztőket.

Végre dátumot kapott a PS4-es The Banner Saga

Ugyan már készül a Stoic Studio vikinges RPG-jének, a The Banner Sagának a folytatása, PlayStation 4-en csak jövőre jelenik meg az első rész. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

GDC 2015: A Shadow of Mordor a szakma kedvence

A Game Developers Conference keretein belül a játékfejlesztői szakma is kiosztotta a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. A legjobb játék a Middle-earth: Shadow of Mordor volt a játékkészítők szerint.

The Banner Saga - traileren a konzolos változatok

A PlayStation Experience alkalmával jelentették be, hogy PS Vitára és PS4-re is ellátogat a PC-re év elején megjelent vikinges RPG. Most egy trailer is érkezett az új verziók tiszteletére.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!