Gameplay traileren a Mighty No. 9

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 30.
  • Videó
Link másolása
A Comcept újabb gameplay képsorokat tett közzé a gőzerővel készülő Mighty No. 9-ból, sőt abból is mutatott egy kis ízelítőt, hogyan fest majd a képernyőn a játék főhősének partnere, Call.

A Mighty No. 9 főhőse egy Beck nevű android lesz, aki a Mighty Number nevet viselő harci robot-széria kilencedik egysége. A történet szerint egy titokzatos vírus megtámadja Beck társait, így végig kell verekednie magát rajtuk, hogy végül eljusson a bolygóját fenyegető gonoszhoz. Az alábbi trailer a kettes és az ötös számú android pályájába enged betekintést:

Az új gameplay trailer mellett egy másik meglepetéssel is kedveskedett nekünk a Comcept, megkaptuk az első GIF-eket, amelyek hősünk partnerét, Callt hivatottak bemutatni - a hölgyemény játszható karakter lesz, a készítők szerint a képességei remekül kiegészítik majd Beck tudását. Mi csak az első tesszük be ide, a többiért tessék elfáradni a Mighty No. 9 Kickstarter-oldalára!

A játékra egyébként 2015 tavaszáig kell várnunk, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, Linuxra, Macre, PC-re, PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re is megjelenik majd.

5.
5.
Yanez
Van még mit csiszolni rajta, de van is rá idejük!
4.
4.
anadrex
Olyan mint a megaman 2 a nintendo classicon.
3.
3.
Egyik jó példája a közösségi finanszírozásnak! :) Nagyon örültem, amikor elérték a PS4-es gólt, így lesz lehetőségem játszani vele, várom is nagyon! Ez az új Megaman :)
2.
2.
medson
A zenétől kicsit portal2-ös érzés kapott el :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...