Bámulatosan fest a Skywind

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan révbe érnek a fejlesztők, így már a Skyrim motorjával is kipróbálhatjuk a Bethesda klasszikus szerepjátékát, a The Elder Scrols III: Morrowindet. Most belenézhetünk a mod legfrissebb verziójába.

Tudjátok, van ez a Skyrim-mod, amelyik egy az egyben átülteti a méltán híres Morrowindet az ötödik rész motorjára. A Skywind az egyik legjobban várt rajongói kezdeményezés, hiszen sokak szerint a Morrowind összetettségéhez és hangulatához a soron következő részek nemigen értek fel.

A fejlesztők szerint a mod még nem áll készen a publikálásra, igaz, már nem kell sokat várnunk az alfaverzióra. Addig érjük be az alábbi előzetessel:

34.
34.
Extol
Sok szerencsét hozzá
33.
33.
drat576
#32: Ja, viszont vannak olyan dolgok amik a Skyrim-ben nincsenek, de itt meg kellenek. Pl levitáció.

És elnézést a #25-ös hozzászólásomért, így visszaolvasva tényleg nagyon arrogáns.
32.
32.
LtK
#30: Szerintem a legvalószínűbb, hogy átültetik a küldetéseket (szereplők, modellek , párbeszédek) viszont a fejlődés , harcrendszer, stb marad a skyrim féle. Ez által jóval könnyebb lesz mint az eredeti, de ettől függetlenül még így is bőven örülni fog minden régi és új rajongó HA megvalósul.
31.
31.
drat576
#30: Noh meg nincs HP töltés, nincs mana/magicka töltés (legalábbis alapból). Ha ezeken is változtatni akarnak (meg esetleg máson is, mert elég sok minden nem olyan egyszerű) akkor meg újra ki kell egyensúlyozniuk egy teljes rendszert.
Úgyh a rajongóknak lehet hogy jó lesz sétálgatni a rég bejárt partokon, hegyeken, stb, de mondjuk egy olyan játékos, aki ezzel szeretné pótolni a TES III-at, nem biztos hogy jól jár. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire teljes játékot is kapunk, és hogy mennyi hiba csúszik-e be.
30.
30.
drat576
#27: A kommentem arra irányult rámutatni, hogy azért mert valakinek nagyon bejött a Skyrim és imádja a TES világát, még nem biztos hogy ez is tetszene neki, mivel elég más rendszerű. Én szeretem az Oblivion meg Skyrim mechanikáját is, és kényelmesebb is. Ezért tettem fel a kérdést hogy milyen formában lesznek a küldetések. Mert 10+ év távlatából tekintve változtak a játékosok, változtak az igények. Engem egyáltalán nem zavarna ha ezt a project-et mondjuk a Skyrim (játék)rendszerével adnák ki, mert az eredetire bőven jó a régi Morrowind is, ugyanakkor azzal a rendszerrel sincs baj, ezáltal akár azt is nyugodtan betehetik. Én csak afelé próbáltam terelni a nagyon hirtelen fellángoló elméket, hogy ez azért nem pont ugyanaz mint a Skyrim vagy Oblivion. A régi ehhez hasonló munkák sorra elhasaltak a rengeteg bug és a küldetések hiánya vagy hiányossága miatt. Ezért én még nem mernék éljenezni, hogy kapunk egy totál új Morrowindet, mert igazából ez egy teljesen nonprofit dolog (ami persze nem baj) de a modderek is be vannak határolva, mivel főleg hozott anyagból dolgoznak ( az új textúrák meg hasonlók kivételével), és ha belegondolsz nem olyan egyszerű csak úgy két külön játékot egybekovácsolni amik között ennyi idő van. Úgyh én még várnék azzal, hogy "KELLL KELLLLL !!444!!"
29.
29.
DON GONDOCS
#27: +1 Attól hogy valaki nem az első részekkel kezdte az ismerkedést egy játékkal attól még elmélyülhet az adott részben. Én kimondottan örültem a fast travelnek a skyrimben.
28.
28.
Stranger
#27: Egyszerűen a fíling miatt én mindig sétáltam. xd
27.
27.
LtK
#25: Szóval ha valaki később kapcsolódott a sorozathoz (tegyük fel : oblivion-nál) akkor az nem lehet igazi rajongó csak egy köcsög mivel használja azt ami a játékban adott. Mégis mi a baj a fast travel-el? Attól leszel igazi kemény vágású TES rajongó , hogy nem használsz fast travel-t hanem 20x annyi időt igénybe vevő felesleges sétára teszed fel a fejed?
25.
25.
drat576
A másik meg az hogy ha nem éri csorba a küldetéseket akkor milyen formában lesznek benne. Mert bírom az itt Oblivionon meg Skyrimen felnövekvő "nagy" TES-eseket, akik a fast travelen, meg a legapróbb szart is bekarikázó mappal kezdek neki a sorozatnak. Morrowindben ilyen nincs.
24.
24.
drat576
Működnek ebben a questek, vagy fognak egyáltalán? Mert különben nem sokat ér. Teljesen jó nekem a rendes Morrowind is, ami most is fent van (igaz, h elég sok moddal)
23.
23.
lafesz
#4: Ez pozitívum?
Kibaszott csúnya már bocsánat..
22.
22.
kredencferenc
Igazából még mindig az izgat ezzel a moddal kapcsolatban, hogy visszahozzák-e a Morrowind kiváló fejlődési rendszerét meg a régi képzettségeket (pl.: lándzsa, vértezetlen, ökölharc stb...) Nem bírom kivárni, úgyhogy egyenlőre maradok a Graphics Overhaul 3 modnál.
21.
21.
markoci555
Mielőtt kipróbálom így, előbb végigtolom az eredetivel, mert régen nem sikerült, elég hamar elbuktam, azt sem tudtam mit kéne csinálnom :) és tök gyenge voltam mert mindenki 1 ütéssel ölt.
20.
20.
Tyranio
#19 Kösz, igazán kedves tőled.
19.
19.
névtelenség
#18: Inkább ki nem ismeri? :D

17: fucking genius
18.
18.
Arell
A Skyrim az egyetlen játék amivel azóta játszom, hogy kiadták... Ez állati lesz, ha egyszer befejezik. A Falskaar-t ismeritek?
17.
17.
Tyranio
#16 Mindenki ezt mondja amíg nem kerül fel a keresztre.
16.
16.
Mr.Dead
#14: A karakterem számára jó döntés volt.
14.
14.
Tyranio
#13 Mindannyian hozunk rossz döntéseket, Mr.Death.
13.
13.
Mr.Dead
#6: Ha meghallom a Caesar nevet, mindig az az ember jut eszembe, akit a New Vegas-i kalandom során egy Fat-Mannel agyonlőttem.....
12.
12.
Tyranio
#10 A sokszínű szamarak se rosszak.
10.
10.
névtelenség
#7: Az "Ask Caesar" jó dolog. Grat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...