Gearbox-bejelentés érkezett: íme, a Battleborn

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglepetésre a Gearbox is bejelentette a legújabb játékát, a Battleborn részletesebben a Game Informer következő számában mutatkozik majd be. Az anyag PC-re és next-gen konzolokra készül.

Battleborn a Gearbox Software legújabb játékának címe, a csapat nemes egyszerűséggel "hero shooterként" definiálja a programot. A srácok egyébként látszólag azt a receptet követik, mint amit a Borderlands megalkotásánál is: több különböző játékstílust próbálnak mixelni, hátha kisül belőle valami jó.

A Battleborn alapvetően egy FPS, és az ötfős, történet-vezérelt kooperatív módra, illetve a tíz fő által játszható kompetitív játékra koncentrál, a főszerepet pedig azok a hősök kapják, akik arra hivatottak, hogy összefogjanak a gonosz ellen, és megmentsék haldokló univerzumukat. Hősből természetesen lesz egy csomó, ráadásul a Gearbox nem fogta vissza magát: az első képeken egy halhatatlan szamurájtól kezdve egy hegyméretű, minigunos arcig bezárólag öt harcost nézhetünk meg magunknak.

Kerülgetjük, de minek: a hősös körítésből talán kiderül, hogy a Battleborn több MOBA-s játékelemet is átvesz majd, a Gearbox szerint a darálás, a gyors szintezés és a taktikázás is napjaink egyik legnépszerűbb játékműfajára fog emlékeztetni.

A Battleborn PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és 2015-ben jelenik meg - a Gearbox szerint ez a legambiciózusabb projektje. Az első részleteket egyébként a Game Informer szállítja majd róla, mi pedig kopicnak köszönjük a hír beküldését!

10.
10.
Tyranio
#6 Szerintem azért bánják, mert e-helyett fejleszthetne a Gearbox valami mást ami közelebb áll az ízlésükhöz. Meg grindcore hozzátette a Moba-ról alkotott véleményét.
8.
8.
Ooorky
Ezt vajon melyik 3. osztályú stúdióval készíttetik el titokban?
6.
6.
bema695
#1,2 tudtommal senkit sem kényszerítenek arra, hogy mobákkal játsszon. az meg, hogy esetleg más örömét leli bennük tényleg olyan rossz érzés? inkább egyetek egy kekszet, jót fog tenni
5.
5.
vmiki88
#2: Kivéve a DotA. A DotA örök.
4.
4.
N!ghtmare
Ez elég gagyinak, elcsépeltnek tűnik. A trailer meg inkább riasztó mint figyelemfelkeltő.
3.
3.
Pharaoh
Coop-japán-Serious Sam? Dafuq?
2.
2.
#1: Nekem is! Eszméletlen hogy mennyire tudják hypolni azt a sok szutyok mobát, aminek se füle se farka, méghogy komoly taktika, te jó ég...5 éves gyerekek is sportolók már a LoL-lal, közben meg egy eszméletlen béna játék...semmi sem tart örökké szerencsére :)
1.
1.
pjoco
Hányingerem van a Mobáktól már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...