Repülőszimulátort készít a Dovetail Games

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 10.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft licencszerződést kötött a Train Simulatorról elhíresült Dovetail Gamesszel, így a csapat a jövőben vadonatúj repülős játékot készíthet a Flight Simulator technológiáját felhasználva.

A rajongók évek óta könyörögnek egy teljes értékű Microsoft Flight Simulator után, ám a 2012-ben megjelent Microsoft Flightot többen is ostorozták a free-to-play modell miatt, mivel a fontos tartalmakért rendre fizetni kellett. Az online szerverek tavaly októberben álltak le, a siker elmaradt.

Jó hír, hogy a Train Simulatort és a nemrégiben bemutatkozott Dovetail Games Fishinget is jegyző csapat szerződést kötött a Microsofttal, így 2015-ben olyan repülős játékok jelenhetnek meg, melyek a Flight Simulator technológiájára épülnek.

Az üzlet részeként a Dovetail idén újra kiadja a 2006-ban megjelent Microsoft Flight Simulator X: Gold Editiont a Steamen. Az új verzióban helyet kapnak a Deluxe Edition és az Acceleration Expansion Pack tartalmai is.

Habár nem kapunk új Microsoft Flight Simulatort, legalább a hosszú évek alatt finomra csiszolt technológia nem veszik el a süllyesztőben.

5.
5.
Juha
Csak remélni merem, hogy lesz tènyleges szim üzemmód is, azaz én pumpálom az üzemanyagot egyenlöen a tartályokba, szivattyú bekapcs tartályváltásnál, pitotcsö fütés stb.
Az utóbbi flight egy nfs volt egy rFactorhoz képest :-)
4.
4.
GAMEROD
#3: Csak ez nem a gagyik közé tartozott. Talán ez az első olyan játék ami Simulator-ra végződik és 25 éves múltra tekint vissza.
3.
3.
KeXxX
Egyre több manapság a szimulátor..
2.
2.
rayden02
Hát igen ,nem minden a név. :) Én drukkolok nekik hogy valami jó kis repcsis szimet összerakjanak,a microsfostól meg már úgyis hányok a mostani időkben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...