Látogatóban a Valve főhadiszállásán

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 11.
  • Képek
Link másolása
Ha szeretnéd látni, hol nem készül éppen a Half-Life harmadik része, jó helyen jársz: a minap érkezett egy raklapnyi fotó, ami a Valve bellevue-i főhadiszállását mutatja be!

Az alábbi képeket a Saxxy Awards győztesei lőtték, akik ennek a videójuknak köszönhetően elmehettek a Valve főhadiszállására, hogy megnézzék, hogyan dolgoznak Gabe Newellék. És igen, a Valve HQ pont annyira izgalmas az egyszeri Half-Life-, Portal- vagy Team Fortress-rajongó számára, mint amennyire annak tűnik - az irodaház hemzseg a jobbnál jobb relikviáktól.

Ízelítőként tizenöt képet mutatunk, a többiért erre fáradjatok!

16.
16.
Extol
csak nehogy Heavy alatt leszakadjon a polc :)
15.
15.
Csokesz
Ezt a helyet miért nem állítják ki múzeumnak??Én fizetnék érte csak,hogy láthassam!
14.
14.
K2 The Highest
Imádom. Ilyen helyen dolgoznék szívesen. Most is irodában vagyok, de közel sem ilyen. Egy Black Mesa (bármilyen) relikviáért ölnék is!
12.
12.
selejtes
#11: Nem beszélve a fegyverekről, HL2 ben amit felsorakoztattak az pont elég volt, és baromi ötletesek. pl a gravity gun, feromon zsák, pulse rifle.
HL1 ben is kitettek magukért ezen a téren, 3. részbe is kell hozni valami olyat amit még sehol nem láthattunk.
11.
11.
selejtes
Azt még hozzátenném, hogy egyáltalán nem lehetnek könnyű helyzetben HL3 al kapcsolatban. Egyrészt ugye, hogy a sztori hogy folytatódjon, másfelől pedig ha már új Half-Life rész akkor ahhoz dukál egy új engine is, ami sejtéseim szerint megint korszakalkotó lesz+teljesen új világot felépíteni, valve-hoz hűen a legutolsó apró részletekig kidolgozni minden elemét, hogy a végén egy tökéletes összképet kapjunk.Nem egy kis feladat ez, azt se bánom ha még 5 év mire kijön, mert tudom, hogy ha egyszer kint lesz akkor megint leesik mindenkinek az álla, és újra bezsebeli a méltó év játéka díjat 76-szor.
10.
10.
MrLentoFan
#9: Teljesen igazat adok az előttem szólónak!
1-CS
2- Source engine
3- Portal
4- Left4Dead

Ezeket se előzte meg semmilyen reklám, sem marketing és mégis mindig taroltak. Nem kell aggódni a HL3 (vagy legyen akármi) nagyot fog ütni ez biztos!

A képektől meg CSOROG A NYÁLAM :)
9.
9.
selejtes
Ne lepődjetek majd meg ha egy szép nap spontán bejelentik, hogy x y időpont a megjelenése, aztán kussolnak megint, semmi hype megjelenésig, aztán Kijön és arat. (persze itt ott elrejtenek mindig egy infó morzsát amit csak a szemfülesek vesznek észre)
Ez a Valve stílusa.Ők nem köcsög marketingesekre, meg reklámokra költenek, hogy hülyítsék az embereket.Szerintem a legprogresszívebb csapat, minden ötletük zseniális és nagyon hosszú szavatosságú.Nincs olyan cím tőlük ami ne lett volna sikeres.Példát vehetnének róluk, nem lenne ennyi hulladék játék a piacon.
7.
7.
névtelenség
Állítólag van 3-as folyósa, csak éppen használhatatlan mert a srácok odaszórják a hl3-ért könyörgő/fenyegető leveleket.

A legenda szerint a levélkupac alatt van valahol a játék béta verziójának lemeze. Persze senki sem volt még olyan bátor/őrült, hogy lemenjen oda és leellenőrizze ezt.
6.
6.
randall13
#5: http://www.kephost.com/images/2014/07/11/asdasd.jpg
5.
5.
selejtes
#4: meg az 1est és a 2est, ami ugye már kijött, tehát ezek szerint a 3 is stabil lábakon áll.
(már ha bármi köze is van ezeknek a számozásoknak hozzá, szerintem nem is lift)
Kizárt, hogy ne legyen HL3, ekkora baklövést egy ilyen színvonalú cég mint a valve nem fog elsütni.
4.
4.
Fooxfire
Látom a liften is kihagyták a 3-as gombot
3.
3.
levantine
"...hol nem készül éppen a Half-Life harmadik része..." :D
2.
2.
XuChi
#1: Egyszer írj már le rendesen egy mondatot TE ÁLLAT !!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...