Project C.A.R.S. - Wii U-ra csak jövőre jön

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 11.
  • Csúszás
Link másolása
Noha a meseszép Project C.A.R.S. megjelenése novemberben esedékes, a Bandai Namco az imént bejelentette, hogy a Nintendo Wii U-tulajok leghamarabb 2015-ben játszhatnak a játékkal.

A Slightly Mad Studios idén novemberre készül el a Project C.A.R.S.-szal, azonban mint kiderült, ekkor még csak a PC-s, PS4-es és Xbox One-os változat jelenik meg a játékból. A Bandai Namco az imént jelentette be, hogy a Wii U-s verzió csak 2015-ben érkezik, ennél pontosabb infót nem is kaptunk.

A Project C.A.R.S. elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét, a Slightly Mad Studios egyébként 2011 óta dolgozik rajta. Egy ideig készült belőle PS3-as és Xbox 360-as verzió is, de ezeknek a munkálatait végül lelőtték, Oculus Rift- és 4K-támogatás viszont lesz.

20.
20.
Sonny2
A fórumba mért nem tudok belépni?
19.
19.
maior
Hihetetlen, hogy PS4re még nincs egy jó autóverseny! A wii-u kérdés nem érint...
18.
18.
Doc.
#7: Még csak most modellezik a rendőr, mentő meg tűzoltóautókat.
17.
17.
Birkazoli
A hivatalos oldalon volt egy szavazás, hogy az oldalt olvasók melyik konzolra akarják majd megvenni a játékot. Eddig a Wii U áll a legmagasabban 28%-on, míg SteamOS 24%, PS4 pedig 18%, Xbox One meg 6%-on. Gondolom ezek láttán gondolták, hogy bele kell húzniuk a Wii U portolásán, hogy tényleg egy jó játékot kapjanak a Wii U tulajok.:) http://www.projectcarsgame.com/home/which-platform-are-you-getting-project-cars-on
16.
16.
dzsiádzsó
#12: Azért sok videó van fent, engem anno megköveztek, amikor a csodálatos techdemo után (madárka japán kert stb) nagyon röhögtem mi ez a fos? Sajnos teljesítményben ps3-hoz nagyon közel áll a gép, szerencsére frissebb DX-et használ így pár effekt még megy a játékokra pluszban.
15.
15.
randall13
#12: A WiiU teljesítménye sincs kihasználva, mert mindenki szarik rá és rohadtul nem éri meg még arra is tapasztalatot szerezni. Gondolom én.
Még a PS4 és X1 is kurva gyenge a VR szemüvegekhez, kíváncsi leszek arra, hogy mit fog lépni a sony és microsoft az Oculusra.
14.
14.
Juha
Gondolom az ok egyszerü hatékonyság: míg tudtommal a Pc-ps4-Xbox1 kombóra hasonló logikát követel a fejlesztés, addig ezt helyezik elötérbe a wiiu-val szemben, mivel az eladások a fontosak mindenkinek, ez egyértelmü. És nem fognak még x hónapot csúsztatni csak azért, hogy egyszerre jelenjen meg wiiu-val.
Nem vagyok sem fejlesztö, sem marketing-ügynök, de számomra ez a magyarázat tünik valószínünek.
13.
13.
Mr.Dead
#3: Szerintem egyértelmű, hogy a PC, PS4, XOne az elsődleges platform, ezekbe ölik bele az idejüket, a WiiU-ra meg utóbb kiadnak valami vackot.(bár lehet, hogy ugyanazt a játékot kapják a Nintendo-sok is, de biztos, hogy emiatt csúszik)
12.
12.
aordog
Sokan elfelejtik, hogy a WiiU jobb, mint a PS3-360 duo....
Sokan ocsmány grafikára gondoltok, de mivel a PS4-One teljesítménye még nincs kihasználva, ezért itt minimális eltérés lehetséges.
Ha majd tévedek, akkor lőjetek le...hamarosan kiderül egy PS4-One-Wiiu összehasonlíto videobol.
11.
11.
Tidus
#9: Ennyi erővel az Xbox One-nak sincs sok létjogosultsága.
10.
10.
NemTudomMiLegyen
Az X360-PS3 verziót lelőtték, de a Wii-U-t nem...mire jó ez a fejlesztőknek, kérdem én? Mert, hogy pénzügyi szempontból nem gondolnám, hogy nyereségesebb lenne, sőt. Azt meg nem mondja senki, hogy nem bírják el, ha a Wii-U-ra el tudják készíteni akkor a másik két konzolra se kéne, hogy ennek akadálya legyen.
9.
9.
drat576
Alig jön valami Wii U-ra, és ami jön az is mindig késik, nem értem hogy tud még mindig a piacon maradni.
8.
8.
Yanez
#7: Egy válaszom van rá: Because!
7.
7.
RangerFox
Egy kérdésem lenne: Why?
6.
6.
Cristiano
#1: nem szerzem be csak pc-re
5.
5.
Sonny2
Lenne egy kis bajom, a fórumba nem tudok belépni ezzel az accountal mért?
A project cars jónak tűnik én várom nagyon.
4.
4.
zozo76hun
kivancsi leszek milyen lesz wiiu-n grafikailag...
3.
3.
Norbiii
A döntést nem értem. Ha már úgyis jön Wii U-ra, akkor nem mind1, hogy november, vagy március? Nem értem.
1.
1.
Dante2014
Eszméletlenül néz ki, Christiano mellett én is tuti beszerzem. :D Pedig nem is vagyok oda az autós címekért, eddig csak a Flatout és a Need for Speed részek tudtak lekötni pár órácskára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...