Részletek a Destiny bétájáról

Link másolása
Újabb részletek kerültek ki a Destiny héten induló bétatesztjéről. Kiderült, milyen tartalomra számíthatunk, ha bekerülünk, és emellett az Xbox One-verzió méretét is megtudtuk.

Múlt héten már megtudtuk, hogy mikor csatlakozhatnak a szerencsések a Destiny bétájához, most azonban információk kerültek ki arról, hogy mit is fog tartalmazni a korai tesztváltozat.

A GameStophoz eljuttatott levél alapján kiderült, hogy négy sztorifejezetet játszhatunk végig, emellett pedig szintén négy darab kompetitív multiplayer pályára és egy co-op küldetésre számíthatunk.

Egy, a Redditre felkerült kép alapján a béta Xbox One-os méretét is megtudtuk: 12,63 GB-ot fog megenni a merevlemezünkről.

A Destiny bétája július 17-én indul PlayStation-platformokon, az Xbox 360- és Xbox One-tulajok pedig július 23-án csatlakozhatnak a teszteléshez.

10.
10.
genius95
#9: Hello , ha lehetséges lenne akkor oda tudnád "adni" azt a plusz kódot ,mert alpharól lemaradtam és játékok terén most egy játékot tudok majd venni(annyira van csak pénzem) és szeretném tudni h milyen ,mert sok jót hallottam róla , szóval ,ha megoldhatnánk ezt annak nagyon örülnék :)
9.
9.
deviques
Ha minden igaz, miszerint 3 kódot kap mindenki, lesz egy extra kódom PS4-re. Egyet már eligértem, azért csak egy.

http://destinyhungary.hu/2014/07/11/harom-letoltokod-jar-a-destiny-beta-meghivohoz/

Amúgy szeretném mindenki figyelmébe ajánlani facebook-on, a "Magyar Destiny PS4 Fireteam" csoportot!
8.
8.
Sechu
Na erre kiváncsi leszek!
7.
7.
Ra1D3n
#2: BTW: Elviekben minden előrendelő 3 kódot kap. Egyet magának, kettőt meg barátoknak akiket behívhatnak. Nekem One-os kódom lesz és tudok hívni emberkéket ha arról van szó :). Persze ha megkapom a 3 kódom csak akkor :)
6.
6.
Ra1D3n
#4: Akkor kimaradsz belőle. Július 27-ig tart a béta mindegyik platformon. Én személy szerint ezt Xboxosként arconköpésnek érzem a bungie-tól. Nem elég, hogy PS4-eseknek volt exkluzív alfa teszt lehetősége, de akkor PS4-en 6 nappal előbb is kezdődik(igaz ebből 2 nap maintenance júli 21-22-ig), és a boxosok meg majd csak 23.-án leghamarabb tölthetik le a cuccot(10 megabites nettel élmény lesz, meg aztán előtöltés minek az boxosoknak... Bungie is elfelejti, hogy honnan jött, és kik tették naggyá...) és ugyanúgy 27.-én véget is ér a béta... Ha van szemétség, szerintem ez az...
5.
5.
MrLentoFan
#2: Jeah! Még 3 nap :) Igen én is elfogadnék egyet! Maximum majd csorgatom a nyálam a videókon! (^-^)
4.
4.
kazuma1989
Ps4en meddig tart a bèta?kb aug 6-7.èn veszek ùj konzolt.
2.
2.
Yetikee
Nincs egy fölösleges kódja valakinek ?Nagyon kipróbálnám a játékot mielőtt elkötelezem magam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...