Gigantic bejelentés és videó

  • Írta: Arell
  • 2014. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Motiga által fejlesztett, Team Fortress 2 ihlette Gigantic forradalmasítani kívánja a MOBA műfaját, méghozzá hatalmas, a csapatokat segítő lényekkel, melyeket egymásnak uszíthatunk, hogy eldönthessük, ki a Jani a gáton.

Fordulatot ígér a Motiga feltörekvő stúdiója a MOBA műfajában, és ígéretei szerint felpezsdíti majd az amúgy is népszerű játékstílust. A Gigantic hátsónézetes battle arenában ezúttal ugyanis nem az ellenfél bázisának lerombolása lesz a cél, hanem a saját csapatod hatalmas védelmezőjének segítése abban, hogy az ellenség hasonló képességekkel bíró monstrumát leterítsétek, mielőtt az titeket ölne meg.

Annyi lesz a feladatod, hogy beállj a mitikus harcosok sorába, akik már most (alfafázisban) is legalább olyan szépen néznek ki, mint bármelyik populáris animációs filmeket készítő stúdió karakterei.

 


A Team Fortress 2 által inspirált stílus arra épít, hogy a játékos első ránézésre el tudja dönteni, hogy az avatárja milyen adottságokkal rendelkezik. Lesz hatalmas, buldózerszerű bika és kardforgató bagolyember is, saját, vérben forgó szemű macskapatkány hibridjével.

A hősöknek több támadása és képessége lesz, mely kezdettől fogva használható az egyszerű, mindössze néhány gombot hasznosító billentyűzetes-egeres kezeléssel. Az eredmények elérése által természetesen fejleszthetőek lesznek a tulajdonságaink. Minden szinttel szert tehetünk egy pontra, melyet elkölthetünk majd új technikákra vagy a régiek fejlesztésére is.

A gigantikus védelmezők mind más és más jellemzőkkel bírnak, és akár öt különböző fajtát is megidézhetünk belőlük egy meccsen belül. Attól függően, hogy mennyire vagyunk közel az ellenfelünk bázisához, ez egyre nehezebb lesz, azonban az okozott kár is sokkal nagyobb.

A cím egyelőre csak PC-re érkezik, és a fejlesztő elmondása szerint nem is tervez konzolos portot.

5.
5.
Tr4nCe
Szerintem jó kis game lesz. TPS-es MOBA. :) Nekem a kinézetével sincsen bajom, nem az dönt egy ilyen játéknál. A Dota2-nek sincs jobb grafja, nem is azért játszik vele az ember. Biztos ki fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...