Gigantic PC, XBOXONE

A Motiga hányatott fejlesztése a MOBA-k és a hero shooterek elemeit ötvözi.

Lehúzza a rolót a Gigantic

Hosszas küszködés után végleg nyugdíjazzák a Motiga játékát. A fejlesztők szerint a Gigantic nem talált be úgy a játékosoknál, mint szerették volna, és a frissítésekkel sem úgy haladtak, mint eredetileg tervezték.

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.

Gigantic teszt

Strategic Hero Shooter. Ez a Motiga és a Perfect World Entertainment legújabb közös játékának, a Giganticnak a hivatalos elnevezése. Amúgy egy free-to-play third-person MOBA, de az első sokkal jobban hangzik.

Elstartolt a Gigantic végleges változata

Hosszú és nehéz fejlesztés után végre elérhetővé vált a Motiga játéka PC-n és Xbox One-on. A free-to-play cím egy MOBA-elemekkel megspékelt hero-shooter, hasonló az Overwatch-hoz és a Battlebornhoz. Próbáld ki!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

Gigantic - júliusban végre befut a végleges változat

Hosszú és göröngyös utat járt be a Motiga MOBA-elemekkel megspékelt hero shootere, a Gigantic. Miután tavaly a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a srácok hamarosan befejezik azt.

Gigantic - elstartolt a nyílt bétateszt

Miután a Perfect World felkarolta a Giganticot, játszható formába került a MOBA Windows 10-en és Xbox One-on. A nyílt bétateszt már minden érdeklődő számára elérhető, ráadásul él a közös játék lehetősége a két platform közt.

Feltámadt a Gigantic, indul a nyílt béta

Úgy néz ki, valóban sínre kerültek a Gigantic dolgai. Miután a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a fejlesztők azonnal rákapcsoltak, december elején már indul is a MOBA nyílt bétatesztelése.

A Perfect World menti meg a Giganticot

Miután a Microsoft máig tisztázatlan okok miatt levette a kezét a Giganticról, kérdésessé vált a MOBA sorsa. Szerencsére a Perfect World felkarolta a projektet, így a cím mégis megjelenhet a jövőben.

Gigantic bétateszt

A stratégiai játékok szerepét megöröklő MOBA-stílus évről-évre képes megújulni és némi műfaji keveredéssel friss és üde színfoltja tud maradni a játékiparnak. A Gigantic egy új, de biztató képviselőnek ígérkezik.