The Last of Us - további multis tartalmak jöhetnek

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 17.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog fontolgatja annak lehetőségét, hogy további letölthető tartalmakkal örvendeztesse meg a The Last of Us rajongóit. A Remastered kiadás apropóján újra a figyelem középpontjába kerül a játék.

A stúdió közösségi specialistája, Eric Monacelli a Polygonnak elmondta, hogy a csapat fontolgatja annak lehetőségét, hogy új letölthető tartalmakat adjon ki az immár 7 millió eladással büszkélkedő The Last of Ushoz.

A Naughty Dog még nem részletezte, hogy milyen típusú DLC-kről van szó, azonban Monacelli szerint a friss tartalmak a PS3-as eredeti kiadáshoz és a PS4-es Remastered verzióhoz egyaránt elérhetőek lesznek.

A fél karunkat odaadnánk egy új single bővítményért, elvégre a Left Behind is kellően szívbemarkoló hangulattal bírt, ám sokkal inkább esélyesebb, hogy a multiplayer szegmenst bővítik tovább a fejlesztők.

Eközben a Sony európai részlege megerősítette, hogy a The Last of Us PS3-as verziójának tulajdonosai nem frissíthetnek kedvezményesen a Remastered változatra - magyarán teljes áron kell megvenniük. Sajnáljuk!

4.
4.
Yagami Light2626
#3: Középszerű????? o_O
3.
3.
Eleg kozepszeru jatek lett, igy ha nincs kedvezmenyes frissites, akkor nekem ez kimarad.
2.
2.
KeXxX
Néha a jóból is megárt a sok, nem de? :D A végén majd annyi szarság lesz hozzá mint az UC3-hoz.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...