Hamarosan Steamre érkezik a Quake Live

Link másolása
Steamen is elérhető lesz a Quake Live, mely még 2009-ben indult böngészőben futtatható játékként. Az év eleje óta már csak letölthető klienssel lehetett nyúzni a multiplayer anyagot.

Pete Hines, a Bethesda Softworks alelnöke tegnap jelentette be a QuakeConon, hogy Steam rendszerén keresztül is letölthető lesz a Quake Live.

A játékosoknak nem lesz kötelező a Steam-profiljukat használni, akár maradhatnak a Quake Live-os accountjuknál is. Emellett egy nagyobb frissítés is érkezik a játékhoz, mely alaposan megváltoztatja majd a játékmenetet, de erről egyelőre nem árultak el részleteket a fejlesztők, mint ahogy a steames megjelenés dátumát sem tudtuk meg.

A Quake Live még 2009-ben jelent meg és a klasszikus Quake 3 játékmenetét ültette át böngészőbe, mindezt free-to-play üzleti modellel tálalva. A játékhoz később Premium és Pro szolgáltatások is elérhetővé váltak, melyekkel exkluzív pályákhoz és játékmódhoz férhetnek hozzá a fizetős játékosok.

12.
12.
Lorthirash
A Quake iii arena hatalmas lan játék még mindig ahogy a cs 1.6 is :))
11.
11.
turleysqt
#10:vicc ez a komment vagy csak 2000 után születtél?
10.
10.
EpicCorei7
Mit tud ez amit a konkurens játékok nem....
9.
9.
Suha
8.
8.
Obiwan HUN
Jol hangzik, kellet mar.
Mert a web alapu annyira nem fogott meg.
Pedig anno 1999ben nagy LAN kiraly volt a game, sokat toltuk. ;)
7.
7.
N!ghtmare
barackostej: egyelőre, nem egyenlőre
Amúgy egy ideje nem voltak új arcok a játékban így meguntam, hátha ez a titokzatos frissítés visszahozza a kedvet az embereknél
5.
5.
sloth
#2: Hú, most úgy megvernélek, aztán elvágnám a torkod és lehugyoználak.
Baraom fasz!!!! Olyan hülye csíra vagy! Kapdd be!
3.
3.
Nalam is ujra felporog majd :-)
1.
1.
Necreon
Na ez NAGYON NAGYON JÓ HÍR! Így biztosan újra bele fogok merülni, mindig is utáltam a böngészőből indítást, mire lehetett klienst használni pedig már rég nem érdekelt.... pedig de szép idők is voltak a Quake III-as években ;).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...