Blogajánló: Egy kis múlt, egy kis jövő

  • Írta: Arell
  • 2014. július 21.
  • Hír
Link másolása
Örömmel olvastam nagyszerű bejegyzéseiteket, és ismét sikerült négyet kiemelni, melyeket most veletek is megosztanék. Lesz filmajánló a múltból, Troika Games-visszatekintés, de összefoglaló az év további játékairól is.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Üdvözlök mindenkit az idei év 29. hetének ünnepélyes esti közösségi értékelőjén, melyen a Gamekapocs aktív tagjainak munkái kerülnek megmérettetésre.

A hét legjobbjai közül ezúttal is négy bloggert szeretnék kiemelni, akiknek írásai - szubjektív ítéletem szerint - tartalmasak és érdekfeszítőek voltak. Sajnos nincs lehetőségem minden egyes munkát az ajánlóba foglalni, ami természetesen nem azt jelenti, hogy aki kimarad, az nem írt jót!

  • Életem elgondolkodtató filmjei - A filmek megváltoztatják az embert. Ha tetszik, ha nem. Bevallom, hogy FrankBlack blogjában én is bőven találtam olyan elemeket, melyek még ma is hatással vannak a gondolkodásomra, és amikhez időnként visszatérek, hogy újra átélhessem őket. Összeszedett és olvasmányos darab. Gratulálok!
  • 22 játék, amivel még játszanod kell idén! - A játékmegjelenések ugyan lelassultak, de 2014 bőven tartogat még számunkra kellemes meglepetéseket. DaemonX vette a fáradtságot, hogy összeállítsa nekünk a listát az idén várható magas költségvetésű címekből. A kiadási dátumok szerinti sorrend mellett értékes rövid ismertetőket is olvashattok bejegyzésében.
  • Melyek azok a videojátékok, amelyeket szívesen látnék asztali szerepjátékként? - Milyen lenne Tamrielben barangolni szerepjátékos barátaitokkal egy félhomályos pince hangulatteremtő miliőjében? Mit próbálnátok még ki ilyen formában régi kedvenc címeitek közül? Mr.Dead erre várja a választ tőletek, saját kandidátusainak felsorolása mellett.
  • Vérvonalak találkozása - Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Talán van, akinek be kell mutatni? Ha a kérdés után magadra ismertél, vagy csak - hozzám hasonlóan - rajongója vagy a legendás címnek, és frissíteni akarsz az élményen, olvasd el Claymen bejegyzését!


Blogjaitok olvasása közben egy dolog járt csupán a fejemben: bárcsak lenne időm mindazt megnézni, és játszani, amikről írtok. Időnként visszasírom a gyerekkorom gondtalan nyugalmát, mikor még drága Anyámtól tányéron jött a friss melegszendvics és gőzölgő kakaó az éjszakába nyúló film- és játékmaratonok bevezető óráiban, és a nyári szünet napjait taposva más dolgom nem is volt, mint élvezni az életet a kedves gépem társaságában... Köszönöm nektek a nosztalgia kellemes pillanatait!

19.
19.
Claymen
#17: Örülök, hogy tetszett :)
18.
18.
kopic
#7: A jó gyerekkoromat én is visszasírom időnként.:'(
17.
17.
MrLentoFan
Nagyon köszönöm a blog íróknak, hogy egy jóízűt olvastam! ;)
16.
16.
Norbiii
#15: Visszaírtam, és küldtem blogot. :)
15.
15.
toriell
#14: Akkor egy blogot küldj,ahol lerészletezted:D...
14.
14.
Norbiii
#12: Hogy miért rajongok a Wii-ért meg a Nintendoért? Az a "baj" hogy ezt már a kelleténél is többször leírtam. XD Ám köszönöm, kedves Tőled, hogy érdekel, és természetesen még sokszor fogok írni a Nintendo-ról. :)

msmester: Először is üdv neked. Másodszorra meg.......xd
13.
13.
RangerFox
12.
12.
toriell
#10: Mondjuk írhatnál róla,hogy miért rajongsz a Wii-ért is pontosan,mi az ami megofogtt benne ,kicsit mutathatnál többet is róla,mert pl én csak annyit tudok róla,hogy Nintendo,és Maro játék kb ennyi:D na jó ez most lehet hülyén hangoztt:DD
11.
11.
msmester
#2: Szegénynek már elvonási tünetei vannak... :)
10.
10.
Norbiii
#8: Ha lesz időm és jó témám, akkor fogok firkantani, csak tudnám, hogy miről?! Nintendoról szeretek írni, csak arról már rengeteget írtam, de talán majd kitalálok valamit. Köszönöm a biztatást Arell, és neked is Frank! :)
9.
9.
FrankBlack
Ismét remek lett az ajánló, grat Arell. Meg persze minden bloggernek, és köszönöm, hogy bekerültem a blogommal :)

ui: Norbiii, én is azt mondom, hogy ne fogd vissza magad, és ha van kedved írj blogot :) De persze ez mindenkire vonatkozik :)
8.
8.
Arell
#7: Igen :D De rég volt már...
#2: Örülnék, ha úgy döntenél, hogy firkantasz! Ne fogd vissza magad!
7.
7.
Mr.Dead
" Időnként visszasírom a gyerekkorom gondtalan nyugalmát, mikor még drága Anyámtól tányéron jött a friss melegszendvics és gőzölgő kakaó az éjszakába nyúló film- és játékmaratonok bevezető óráiban, és a nyári szünet napjait taposva más dolgom nem is volt, mint élvezni az életet a kedves gépem társaságában... " Ilyen jó volt anno a gyerekkor????
6.
6.
Claymen
Köszönöm, hogy bekerültem, gratula mindenkinek! :)

#3
A legviccesebb az az egészben, hogy 2-3x elolvasom "rosszul" leírva, és én is félreírom :D
5.
5.
Norbiii
#3: És most én is. XD
4.
4.
Yanez
Ismét nagyszerû blogok kerültek be, gratula emberek!
3.
3.
sloth
Claymen neve lesz valaha helyesen írva? :D
Ezt scoo is benézte anno. :D
2.
2.
Norbiii
Arell: Így átpörgetve ezeket a blogokat azt kell mondjam, hogy megérdemlik az ajánlóba kerülést. Szubjektív véleményem szerint Frank iszonyatosan profi munkát végzett, de DaemonX, Mr.Dead és Clayman is beleadott apait-anyait, ezért is gratulálok! :)

Lassan két hónap után, lehet én is firkantok majd valamit, majd még meglátom. :)
1.
1.
kredencferenc
Újfent gratulációm minden egyes írónak aki bekerült és természetesen azoknak is akik nem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...