Késik a Battlefield 4 utolsó DLC-je is

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 23.
  • Csúszás
Link másolása
Nemcsak a Battlefield: Hardline és a Dragon Age: Inquisition késik, hanem a Battlefield 4 utolsó DLC-je, a Final Stand is. A jelenlegi tervek szerint az idei év utolsó negyedében válik letölthetővé a kiegészítő.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem a nyáron jelenik meg a Battlefield 4 utolsó pályacsomagja, a Final Stand. Ami nem meglepő, elvégre még a Dragon's Teeth is csak július 29-én válik elérhetővé azok számára, akik nem Premium-tagok.

A jelenlegi állás szerint a 2015-ös üzleti év harmadik negyedében, vagyis idén október és december között érkezik majd a kiegészítő, így éppen kitölti az űrt a Battlefield: Hardline érkezéséig. Az új Battlefield késését - az új Dragon Age csúszásával egyetemben - szintén ma jelentette be az EA, a rendőrös FPS 2015 elején érkezhet majd, valószínűleg még márciusig befut.

Erre a kiadó mai pénzügyi helyzetjelentéséből lehet következtetni, a cég ugyanis a Battlefield és a Dragon Age késése ellenére sem változtatott az - egyébként jövő márciusig tartó - üzleti évének előrejelzései kapcsán. Ha egy Battlefield-kaliberű cím kiszorulna az üzleti évből, az biztosan látszódna a várakozásokon is.

Az EA első üzleti negyedéve (ez áprilistól júniusig tartott) jól sikerült, valószínűleg a Titanfallnak hála: a bevétele 1,2 milliárd, a nyeresége pedig 335 millió dollár volt, noha egy évvel korábban még 949 milliós forgalmat és 222 milliós profitot könyvelhetett el a cég.

5.
5.
Bugrisparaszt
#1: Ez engem is szokott zavarni. Mennék ki a vonathoz, de hiába, mert a vonatállomás késik! :)
3.
3.
Diaz
Szerintem még mindig jobb ha csúszik egy játék,mintha félkészen kiadnák.
2.
2.
gucho
2015???? De mégis idén... no comment
1.
1.
msmester
Lassan úgy érzem a játék ipar olyan, mint egy vonatállomás...
Minden késik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...