Mindenki számára nyitva áll a Destiny bétája

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 25.
  • Korai verzió
Link másolása
A Destiny bétaverzióját immáron mindenki letöltheti a PSN-ről és az Xbox Live-ról, nem szükséges kódok után kutatni. Annyi megkötés van csupán, hogy PS Plusszal vagy Xbox Live Gold-előfizetéssel kell rendelkezned.

Még mindig bétakód után kutatsz? Vársz az előrendeléssel, így eddig nem bétázhattál? Nem kaptál meghívót a barátaidtól? Ne csüggedj, hiszen a Bungie bejelentette, hogy immáron mindenki részt vehet a Destiny bétatesztjében.

A klienst a PS Store-ból vagy az Xbox Live-ról töltheted le, amely hozzávetőlegesen 5 gigabyte-ot nyom PS3-on és Xbox 360-on, az új konzolokon pedig tizenkettőt. Fontos tudni, hogy mindenképpen szükséged lesz PS Plus- vagy Xbox Live Gold-előfizetésre a játékhoz, lévén online örömökre kihegyezett produktumról van szó.

A bétateszt eddig simán zajlott, a szerverek bírták a strapát, ám azzal légy tisztában, hogy az új játékosok rohama miatt előfordulhatnak kimaradások.

A bétát mi is gőzerővel nyúzzuk, már három videót is rögzítettünk róla.

21.
21.
NECROSMOKE
Ja jol tudom, akkor ma 27-én zarul le a béta is, ugye?
20.
20.
XStormsniperX
#12: Akár csak a tieid... -_-"
19.
19.
trion96
#16: "hulladékkal egyenértékű és/vagy szarabb annál."

Soha nem fogom megérteni, hogy minek ezt állandóan hangoztatni.
Fôleg ennyire túlozni.
Az xbox 360-nak is van sok hibája ami "hulladék" szinten van, mégse hangoztatja senki minden harmadik hírnél.
18.
18.
TheDeathFlash
Na akkor sok értelme volt a béta kulcsoknak xd én kis naiv meg a béta miatt rendeltem elő xd na mind1 nagyon várom már :D
17.
17.
zozo76hun
na akkor a hetvegen kiprobalom xbox 360-on es xbox one-n... :)
16.
16.
Ra1D3n
#10: Kérdésedre válaszolva a kérdést azért tettem fel, mert közismert, hogy a Sony féle online részleg a hulladékkal egyenértékű és/vagy szarabb annál. Destiny béta startkor szerinted miért hasalt meg a PSN? Ezt kérdem PS-sként mondjuk :)
15.
15.
Ra1D3n
#10: Akkor gondolom láttad a PSN profilomat is, még mielőtt leírnál Xbotnak :)
13.
13.
rbob87
Sosem értettem ezt a ps . xbox konfliktust, mindenki azt vesz ami számára a szimpatikusabb, én ps4et vásároltam magamnak (és nem a hardwer különbség, nem az "ezenyócvanpé" számított vásárlásnál), nálam a fő indok a kinectes erőltetés volt, amit nem használtam volna ki, ha most vásárolnék, akkor kb. egy kalapból emelnék egy cetlit,h melyiket válasszam (mivel most kezdtem a konzolos pályafutásom márciusban, így még az exklúzív címekkel sem tudok mit kezdeni, mert nincs rálátásom a dolgokra). Igazán az az elszomorító aki ebbe a háborúba belemegy úgy,h az "hatvannal fut" a másik meg nem, az élmény a lényeg, amit sztem mind a három konzol teljesen kielégít! Egy ps4 tulajdonos, aki nem veri a nyálát az "ezenyócvanra" és a "szmószra"!:-)
10.
10.
KeXxX
#7: Miért oml..(profil megtekintés - xbox gamertag észlelve)..ana össze? Nálam 1x nem omlott össze, és eddig minden nap játszottam vele 3-4 órákat. És én fogadnék: NEM.
8.
8.
kopic
A béta alapján fasza játék lesz !!
7.
7.
Ra1D3n
Vajon összeomlik a PS szerver ma is? Lehet fogadni :)
6.
6.
Cristiano
ki próbáltam azt kell mondanom cool
5.
5.
Killerbee
#4: Ami igaz is lehet mikor 3-4-5 hónappal előtte megy a béta, de ez inkább bétának álcázott promóció.
4.
4.
PaprikaJancsi
Én nem szerettem sose a bétákat, alfákat, mert így elég sok bug, még benne van a játékban és lehet, hogy azoktól megy el az adott embernek a kedve a játéktól.
3.
3.
Ghost26Dave
Ezért szenvedtem :D ezért.Am meg örülök hogy mindenkinek elérhetővé tették.
2.
2.
rbob87
Egy ideig én is gondolkoztam, hogy előrendeljem a játékot, a béta meggyőzött,h rengeteg apróbb teendő van benne! Az opcionális eventek meg baromi hangulatosra sikerültek, a pvp-t még szokni kell -elég amatőr vagyok az fps-ek irányításában -, a strike küldetés is elég frankóra sikerült! Ráadásul ez még csak béta tesztfázis, szóval epekedve várom szeptember 9-et! :-)
1.
1.
kazuma1989
Nálam èv játèka eddig!Nagyon rendben van.Ps4en vmi eszmèletlen szèp ès kidolgozott.Nagyon eltalálták ezt az univerzumot:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...