Megérkezett a teljes Tekken 7 trailer

Link másolása
A Tekken hetedik részének bejelentésekor csak egy rövidített változatát láthattuk a bemutatkozó trailernek, azonban most a Comic-Con alkalmából megérkezett a teljes változat is.

Még a múlt héten rántották le a leplet - méghozzá idő előtt - az új Tekkenről. Egyelőre nem sok mindent tudunk róla, még a platformok sem biztosak, de most kaptunk egy félig-meddig új trailert. Igazából ez a bejelentéskor megjelent videó teljes változata, így ne lepődjetek meg, ha ismerős jelenetekkel találkoztok.

35.
35.
Megmondókapitány
Miért lennék pc fanboy 3 konzollal a birtokomban? Ami szép az szép, ami tény az tény, ha valami recés hangyafoci azt el kell fogadni. Valamelyik játéknál aránylag jól sikerült a graf és élsim, ilyen a Last of Us is 1 példának, de akkor sem ér el arra a grafikai szintre ami manapság már elvárt lenne. És igen, vannak undorító recés hangyafocik a szokásos felsorolásaid közt, ez nem ócsárolás, ez első kezű tapasztalat!
28.
28.
sloth
#18: Most akkor megmondókapitány vagy, vagy kötekedőkapitány?
27.
27.
N!ghtmare
#18: Héhácsiként már kevésbé buta a trailer, kösz!
26.
26.
Trapyd
Fasza játék a Tekken, de sosem voltam érte oda. Ám egy Soul Caliburt szívesen vennék pöcöre. Tuti eladnám a PS3 at.
24.
24.
Megmondókapitány
#20: Egyrészt nincs mindenkinek konzolja, másrészt élsim és rendes felbontás. Az utóbbi részeknél elég kellemetlen volt, hogy ki kellett kapcsolni a Blurt, hogy kicsit nagyobb felbontáson (xbox) vagy 2x élsimen (ps) fusson a játék. Itt most ilyen nem lesz. Azzal viszont egyet értek, hogy a stick kötelező lesz hozzá.
23.
23.
DON GONDOCS
Mivel voltmár Capcom/ Namco Bandai koprodukció SFXT így várható volt a Tekken7 pc megjelenése
22.
22.
nyde
#20: Mert nem kell venni százezerért egy célhardvert, és nem 18 ezerbe fog kerülni a játék, még Steam-en sem.
21.
21.
keiji maeda
én sem találok sehol a platformokról leírást , egyenlőre titok, bár mindenesetre érdekes hogy egy játék ami 6 rész óta csak konzol exclusive volt , most pedig lehet megjelenik pc-re . vajon ennyire számít egy kis plusz bevétel vagy hátha szereznének még rajongókat , valószinüleg csak az anyagi okok miatt lesz.
20.
20.
Nem tudom miert vannak oda egyesek a pc verzioert, azon is kontrollerrel vagy arcade stickkelerdemes nyomulni nem bill. eger.komboval :-)
19.
19.
Moldren
#18: Te vagy a hősöm. Mondd meg mindenkinek a magáét!! :D
18.
18.
Megmondókapitány
#17: Honnan jött ez a hihácsi? Ha már nem lehet rendesen leírni, akkor legalább fonetikusan. Héhácsi.
17.
17.
N!ghtmare
Beszarás mennyire buta trailer. Hihácsi gonosz, hihácsit meg kell állítani, hihácsi nagyon erős, hihácsi szeret engem... és ott a lecsorduló könnycsepp a végén :D ettől még lehet jó de azért nem erőltették meg magukat.
16.
16.
Zsoni01
#12: hát ez aztán ultraváltozatos továbbra is
15.
15.
nyde
#13: Éljen!
Öröm látni, hogy kezd elmosódni a határ, és már a japánok is kezdik belátni, hogy a PC-s piac is elég terebélyes. Remélem továbbra is ez lesz a tendencia, úgy látszik megéri portolgatni ebben a genben.
14.
14.
RayErizo
#13: Megmondókapitány? :D

Akkor mostantól te vagy a Gamekapocs szuperhőse? :D
12.
12.
Megmondókapitány
#11: Azért tájékozódjál már mielőtt hülyeségeket irsz. Tekken 1 főgonosz Heihachi, 2 Kazuya/Devil, 3 Heihachi/Ogre, 4 Heihachi, 5 Jinpachi, 6 Jin Kazama/Azazel, a tekken tag tournament 1-2 pedig spin-off, nem kapcsolódik a történethez, nem folytatja azt.
11.
11.
Zsoni01
ez a Tekken kész vicc...20 éve ugyan azt csinálják, semmi történet, mindegyik részben hájhácsi a rossz és gonosz és a legerősebb és a főgonosz és nekünk le kell győzni...Továbbra sincs történet egyik játékban sem, normális SP mód, csak jobb grafika, és minden részben 2 új harcos pfff...

Azért a Mortal Kombatban lehet, hogy Shao Kan a leggonoszabb főgonosz, de nem kell mindegyik részben őt legyőzni... a 4 ben a Shinokot vagy kit kellett, aztán a másikban Shang Tsungot stb...

röhej az egész.
10.
10.
n_ben007
Hát, nem tudom, elég lelombozottnak tűnik a célközönség, de én hiszek benne, hogy ez végre utoléri a Tekken 3 bravúrját :D, bár nekem ez lesz minden idők legjobb játéksorozata, így legyen akármilyen, beszerzem :D
7.
7.
p3ti
Ez az egész Tekken kezd olyan lenni már mint a barátok közt..ettől a trailertől semmire nem jött meg a kedvem kb.
6.
6.
Yanez
A videó a végén már átment DBZ-be, Kazuya készült átváltozni szupercsillagharcossá. :D

Az utóbbi Tekken játékok annyira nem jöttek be, hogy már nem hiszek benne. Utoljára a PSP-s Dark Resurrection volt, ami nagyon tetszett, a Tekken 3 pedig marad a favorit. :) Mondjuk egyben az is a baj, hogy a 3-ik óta szinte semmi változást nem láttunk, néhány játékmódon kivül. Na de a remény hal (egyszer már ennék ebből a halból) meg utoljára!
4.
4.
Wr4th
engem a mortal kombat kicsit jobban megfogott... de jojjon csak hiszen minnel tobb jatek van a piacon nekunk annal jobb! ;)
3.
3.
n_ben007
#2: Ezt hol olvastad? Érdekelne :D
2.
2.
Dreadlox
és már meg lett erősítve a PC-s megjelenés is :D
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem azért tökéletesítik az előző rész jól bevált elemeit és nem csak a grafika lesz jobb. Bár a Namco bandaiban még nem kellett csalódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...