Trailert kapott a Halo 2: Anniversary

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 27.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Halo 2 felújított változata, a cinematic trailerben a játék feljavított átvezetői kapják a főszerepet. A 343 Industries a Blur Studiosra bízta a feladatot, a srácok remek munkát végeztek.

A Halo 2: Anniversary a Halo: The Master Chief Collection részeként jelenik majd meg november 11-én, kizárólag Xbox One-ra. Bár a tizedik születésnapja apropóján ez a játék kapja a főszerepet, a csomagban benne lesz a Halo első, harmadik és negyedik része, illetve hozzáférést biztosít majd a Halo: Nightfall című élőszereplős sorozathoz és a Halo 5: Guardians multiplayer bétatesztjéhez is. Köszi, kopic!

19.
19.
menjapipaba
#13: Én meg azért vagyok szomorú, hogy meg sem említik az assasin's creedes cg trailer-es hírekben a digic-et, a blur-t meg itt igen.
13.
13.
Glek
Kicsit szomorú vagyok, hogy az átvezetők készítését már nem magyarok csinálják mint a 4-ben. Bár a bút enyhíti, hogy az iszonyatos minőség megmaradt. :)
12.
12.
deviques
Ha valaha valamiért veszek Xbox One-t, akkor ezért a csomagért. Nagyon szép munkát végeztek és 4 játék egy csomagban. Tuti vétel lenne.
11.
11.
ADMlN
#2: A 2. rész igazából egy kicsit lapos átvezető volt az 1. és a 3. rész között. De kétség kívül remek játék volt ez is.

Első konzol vásárlása előtt álok, és sokat hezitáltam a Sony és a Microsoft gépe között. De ez a játék eldöntötte helyettem a kérdést. Szerintem nincs még egy ilyen magával ragadó sci-fi franchise korunk játékfelhozatalában.
10.
10.
Parallel99
Kár hogy nem PC-ről van szó.
9.
9.
LtK
Eszméletlen durvák az átvezetők. Ha valamikor Halo filmre sor kerülne, szerintem egy ilyen megoldással hozhatnák ki a legtöbbet belőle.
6.
6.
Wr4th
ienkor elbizonytalanodom abban h ps4-et vegyek.. :D
5.
5.
Zsoni01
#2: nem a 3? Úgy tudom. Nekem speciel a 2 nem jött be, uncsi.
4.
4.
kopic
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Libabőrös lettem !:O
2.
2.
DON GONDOCS
Mivel a 2 rész volt a legjobb rész így jól döntöttek hogy felújítják, bár a 4 rész os kellemesre sikeredett.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...