Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

A Netflix a Halo veterán fejlesztőjével lép be az AAA-játékok piacára

A Netflix Gamesnél kötött ki Joseph Staten, az első három Halo-játék írója és a Halo Infinite kreatív igazgatója. Az úriember egy vadiúj, multiplatformos AAA-játékot fejleszt a streamingszolgáltató égisze alatt.

Távozik a 343 Industriestól Joe Staten

A Halo-franchise többévtizedes veteránja elhagyja a 343 Industries csapatát, de nem megy messze a Microsoft barakkjaitól.

A Starfield és a Halo fejlesztőit is érinti a Microsoft óriási leépítése

A minap megtudtuk, hogy több mint 10 000 alkalmazottat bocsát el a redmondi techóriás. A hírek szerint sajnos a Halo és a Starfield prominens fejlesztői is érintettek az ügyben.

Mégsem lesznek mikrotranzakciók a Halo: The Master Chief Collectionben

A 343 Industries még a nyáron jelentette be, hogy szeretné megvásárolhatóvá tenni a Spartan Pointokat, erről a tervéről azonban végül letett a fejlesztőcég.

Már forog a Halo-sorozat második évada

A jelentések szerint megkezdődtek a Halo-sorozat második évadának forgatási munkálatai, a produkció pedig még idén visszatér Budapestre is.

Tizenöt év után lemond Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője

A 343 Industries társalapítója, Bonnie Ross több mint 15 éven állt a Halo-játékokat szállító stúdió élén, most azonban családi okokra hivatkozva kénytelen lemondani a posztjáról.

Cross-platform co-oppal erősít a Halo-kollekció

Azt hinnénk, hogy a 343 Industries csapatának minden energiáját leköti a Halo Infinite bővítése, de a jelek szerint a Halo: The Master Chief Collectionről sem mondott le a csapat - erre bizonyíték a csomag legújabb frissítése.

Halo-szakácskönyv a láthatáron

Eddig ismeretlen területre merészkedik a Halo-franchise: szakácskönyvet kap. A játéksorozat ihlette recepteket gazdagon illusztrálva, lépésről lépésre követhetjük – ezzel még Master Chief is mesterséffé válhat.

Utolsó előzetesen a Halo-sorozat

Jövő héten rajtol el a Paramount+-on a régóta várt Halo-sorozat, aminek az új előzetese felvázolja, hogy a kilenc rész során nem csak Master Chief áll majd a történet középpontjában.

Karakterposztereken a Halo-sorozat szereplői

A jövő hónapban eléri a Paramount+-t a Halo tévésorozatos adaptációja, amely új irányból közelíti meg Master Chief történetét. Vadonatúj posztereken vehetjük szemügyre azokat, akik részét képezik ennek a történetnek.