Arya Stark lehet a The Last of Us-film főszereplője

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 27.
  • Pletyka
Link másolása
Mármint nyilván nem ő, hanem a Game of Thrones-sorozatban őt alakító Maisie Williams. A Comic-Conról származó pletykák szerint a The Last of Us-film készítői Ellie szerepére szeretnék őt megnyerni.

A Comic-Conról érkezett hírek szerint a The Last of Us-film készítői Maisie Williamsszel tárgyalnak arról, hogy ő játssza el Ellie szerepét - egyelőre senki sem írt alá semmit, a hírt se vegyétek készpénznek. A fiatal és rendkívül tehetséges színésznő egyébként a Game of Thrones-sorozatból lehet ismerős, ő alakítja Arya Starkot.


Noha újabban többet hallottunk a 2016 júniusában érkező Uncharted-film felől, március óta tudjuk, hogy a The Last of Us is megkapja majd a maga filmadaptációját. Az egyelőre csak előkészítés alatt álló projekt producere Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man-trilógia) lesz, a forgatókönyvért pedig Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója és írója felel. A sztori állítólag némileg változik a játékhoz képest, és bár eredetileg a végkifejlet is más lett volna, Raimi nyomására ez végül érintetlen marad.

A The Last of Us PS4-es változata a jövő héten érkezik egyébként.

9.
9.
Cipo3
Arya Stark piszkosul elhízott és az arca egy göröngyös sziklához hasonlít. Rohadtul nem hasonlít Ellie-re
8.
8.
xSHx
Maisie jó színésznő, de nem állna jól neki a szerep. Ellen jó választás. Hiába idősebb, ez a filmiparba nem akadály. Csak jó maszkmester kell. Biztos lesz casting, uh csak megtalálják a megfelelőt.
Én is Chloë Grace Moretz t tudnám még elképzelni.
7.
7.
PaulBlake
Imádom Maisie-t. Game of Thrones-ban nagyszerűen alakítsa Arya Stark-ot. Nagyon remélem hogy ő lesz Ellie, viszont Ellen-t is bírom, de ő mégis 27 éves és még ha kislányos arca van, nemvolna ő jó a szerepre !szerintem!! Maisie meg 17 s így közelebb is van Ellie-hez, mivel ő asszem 14 éves.
#4 Arya és Ellie is tökös csajszik, nem azok a '' jaj istenem letörött a körmöm '' fajták :D Épp ezért gondolom hogy jó választás ez ! :)

Sam-nek annyira nemismerem a munkáit, persze Pókember jóvolt meg minden, EvilDead meg....nemláttam :D de Neil Druckmann írja a script-et így van rá esély hogy jó is lesz a film ! Na peace ☼
5.
5.
Szerintem nem illene hozzá a szerep, én legalábbis nem tudom elképzelni. Ellen Page meg szerintem egyszerűen nem elég fiatal hozzá. Én Chloë Grace Moretz-re szavazok.
4.
4.
KicsiZee
Ellen Page kiváló lenne a feladatra valóban. Kicsit Aryát nehezen képzelem el Ellie szerepében a GoT után :)
3.
3.
XStormsniperX
#2: Nem hinném, hogy bevállalná, mivel a kisasszony szerint a Naughty Dog már egyszer "ellopta" az ö arcát, Ellie megformálásával... -_-"
2.
2.
EBR2000
Nem lenne rossz választás de
Ellen Page! ELLEN PAGE!
Mondjuk előbb látnom kéne egy sminkes képet de tényleg nem olyan szörnyű vállasztás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...