Xbox One-ra is megjelenik a Neverwinter

Link másolása
Xbox One-ra is megjelenik a Dungeons & Dragons-alapokon nyugvó MMORPG, a Neverwinter. A játék először Kínában jelenik meg, majd később érkezik Európába és Amerikába.

Most ősszel Xbox One-ra is megjelenik a Neverwinter, igaz, egyelőre csak Kínában, ahová egyébként szeptember 23-án fut be a Microsoft új konzolja. Később, valamikor a jövő év elején érkezik majd meg a világ többi részére is a Dungeons & Dragons-alapú free-to-play MMORPG.

A készítők elmondása szerint az Xbox One-os verzió mindent tartalmazni fog, amit a PC-s változat. Természetesen a legnagyobb feladat a kontrolleres irányítás megoldása volt, de Andy Velasquez, a játék producere szerint ez is remekül sikerült. Ennek ellenére nem lesz cross-playre lehetőség, tehát a PC-s játékosok nem játszhatnak majd együtt a konzolos társakkal.

A Neverwinter tavaly nyáron jelent meg PC-re a Steam rendszerén keresztül, és egész jó értékeléseket kapott, nálunk például zoenn 7 pontot adott rá.

27.
27.
kopic
#25: http://www.gamekapocs.hu/tag/don_gondocs/blog/6734/hunkala_avagy_kundingi_miniblog
26.
26.
kopic
#25: Komolyan, neki nincsen semmiféle konzolja, csak játssza itt a nagymenőt a kiscsíra troll.
25.
25.
Chrysh
#24: +1

Pedig gondoltam, hogy írok vmi olyan csúnyát, hogy még én is elszégyellem magam tőle, de így teljesen felesleges, köszönöm :D

Azt azért szeretném majd látni, hogy amikor a kis felszentelt konzolfanboyunk elé olyan akadályok gördülnek, mint albérlet, egyetemi tanulmányok (már ha tudja mi az), meg egyéb hiteltartozások, akkor is így fogja tépni a száját a játékokért és akkor is így halomra fogja venni őket. Mert tény, hogy vannak konzolos játékok, amik tényleg nagyon kellenének, de nekem is van egy bizonyos értékrendem, és ha szerinte ezért nem vok gémer, vagy akármi is...akkor büszkén vállalom.

Ezért nem érzem fizikai fájdalomnak, hogyha vmi nem jön ki konzolra, nem pedig azért, mert egy kis vérpistike megmondja nekem, hogy egy sz*r vagyok, hogy nekem nincs konzolom. Majd lesz, de addig inkább rendezem a többi dolgaimat.

(Aki nem értené, annak írom ide, hogy nincs bajom a konzolosokkal, aki így sem érti, annak meg tökmind1 :D)
22.
22.
supair
Bedurvul a Microsoft.....!!!
Tegnap jött egy ütős applikáció! 5 dollárért havonta tolhatom az EA címeket egytől egyig.........
Mondtam pár hónapja lesz itt áll leejtés nemsokára.... :-)
21.
21.
Cellator
PS4-re nem adják ki az elders scrolls onlinet?
15.
15.
Chrysh
#14: Pedig jók lennének azok a gémek PC-re de én nekem még nélküle is van min játszanom és még élek...érdekes :D
14.
14.
kopic
#11: Hagyjad már, ő csak egy szaros tetrisszel szokott játszani.
13.
13.
LargoPlanet4
Ez egy nagyon nagyon jó hír.
12.
12.
kazuma1989
PS4re engem is érdekelne valami fasza kis mmo DC Universen meg a FF kívül
11.
11.
Juha
#10 te beteg vagy... van már legalább EGY konzolod?
9.
9.
ArrowCross
Kellemes kalandozást mindenkinek aki majd kipróbálja drizzt do'urden világában!
7.
7.
PaulBlake
#4: Láttad hogy van megoldva a FFXIV: A Realm Reborn-ban? Én PS4-en próbáltam a BETA-t. Szerintem eléggé kényelmes ott a skill rendszer :) Valahogy csak megoldják :)
6.
6.
Csoki80
Jóféle, egyszer csináltam benne egy tolvaj félszerzetet :-)
4.
4.
Stranger
Ránéztem egy screenshotra a skillek miatt. Nincs annyi mint más MMORPG-ben, de szerintem még 5-t sem lehet kényelmesen spammelgetni egy kontrollerrel. Hogy akarják megoldani?
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon boldog lettem-e hír hallatán, mert még egyszer gépen kipróbáltam és nagyon tetszett, csak nem ment valami jól ezért inkább abbahagytam. De most nagyon boldog vagyok, mert ez által tudom melyik konzol lesz az én választásom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...