Neverwinter PC, PS4, XBOXONE

Az Atari nem hagyja pihentetni sokáig a Neverwinter-jogokat, a City of Heroes-szel és a Star Trek Online-nal brillírozó Cryptic Studios készíti a Neverwinter Nights Online-t, mellyel 5-fős csapatok kalandozhatnak co-op a D&D világában, különösen az ikonikus város környékén. Megjelenés 2013 tavaszán.
Típus: Fantasy, MMORPG

Ravenloftba látogatunk a Neverwinterben

A Cryptic free-to-play MMORPG-je egy ikonikus helyszínnel bővült. A legújabb kiegészítő a gótikus horror rajongóinak szívét dobogtatja meg, vámpírokkal, élőholtakkal és vérfarkasokkal csaphatunk össze.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszatér a meleg, gőzerővel robog tovább a nyár, és persze folytatódik a pangás, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Az indie fejlesztők ezúttal is kitettek magukért, a felhozatal nagy része tőlük érkezik.

Megvan a PS4-es Neverwinter dátuma

A hónap eleje óta tudjuk, hogy a PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Cryptic MMORPG-je, a Neverwinter. A kiadó most pontos megjelenési dátummal szolgált, de ha a pénztárcánkba nyúlunk, egy héttel korábban nekiveselkedhetünk.

PlayStation 4-re is megjelenik a Neverwinter

A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy a Dungeons & Dragons világán játszódó free-to-play MMORPG a Sony konzolján is tiszteletét teszi. Ráadásul PlayStation Plus előfizetés sem szükséges hozzá.

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Februárban kibővül a Neverwinter Xbox One-on

PC-n már november óta elérhető a Neverwinter MMO nyolcadik kiegészítője, az Underdark, Xbox One-ra viszont csak februárban érkezik. Új területeket, küldetéseket és endgame tartalmakat kapunk.

PS4-re is megjelenik a Neverwinter?

Nem lennénk meglepve, ha az év elején Xbox One-ra megjelent MMO hamarosan a Sony konzolján is tiszteletét tenné. A jelek legalábbis erre utalnak, pontosabban a Wizards of the Coast márkamenedzserének kijelentése.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

Neverwinter - március végén jön Xbox One-ra

A februári zárt bétateszt után napra pontos megjelenési dátumot kapott a kizárólag Gold-előfizetéssel játszható Neverwinter Xbox One-os verziója: március utolsó napján mutatkozik majd be.