Mi fán terem az Assassin’s Creed: Rogue?

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
Március óta tudjuk, hogy a Ubisoft nem hagyja parlagon az előző generációs konzolokat sem. A Comet munkacímen futó epizód Assassin’s Creed: Rogue névre hallgat egy svájci webáruház szerint.

Nem titok, a Ubisoft új Assassin's Creedet fejleszt PS3-ra és Xbox 360-ra Comet munkacímmel, és most egy svájci webáruháznál feltűnt az Assassin’s Creed: Rogue neve, amely pont ezekre a platformokra készül. Minden egybevág!

Habár a játék adatlapját azóta eltávolították a World of Game oldaláról, szerencsére sikerült képet lopni róla.

A korábban kiszivárgott pletykák szerint az Assassin's Creed: Cometben (vagy Rouge-ban) egy templomost - név szerint Shayt - irányíthatjuk. Az alkotás 1758-ban játszódik New Yorkban, de egy vitorlás fedélzetén az egész Atlanti-óceánt körbehajózhatjuk majd. A történet az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed IV: Black Flag közti időszakot meséli el. 

A Unity mellett idén ősszel érkezhet a Rouge is; a Ubisoft a hónap közepén azt ígérte, hogy hamarosan még több információt árul el a játékról.

8.
8.
Giggsy
#6: Eljutottunk arra a szintre, hogy már értelme sincs a szavaknak, amit egy válaszba írsz?
7.
7.
Tyler89
Azért az érdekes, hogy elvileg 5 hónapon belül meg kéne jelennie, de konkrétan még semmit nem tudni róla. (Talán még a nevét sem?! WTF?!)
Sokat nem is várok. 2. után rókabőr az összes rész. A Black Flag ugyan üde színfoltot hozott a sorozatba. Talán ez is képes lesz rá, de talán sokkal inkább az lesz, hogy új nevekkel, új arcokkal kiadják ugyan azt...
6.
6.
Cristiano
5.
5.
PaprikaJancsi
Kedves tőllük, hogy az előző genre is gondolnak + pénz :)
2.
2.
Ghost26Dave
Sztem nem csak nekem tűnik fel de a csávó a borítón úgy néz ki mint solid snake az mgs sorozatból :D
1.
1.
msmester
Nem rossz, csak meg nehogy sok legyen az ac, így ömlesztve. De azért várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...