Mi fán terem az Assassin’s Creed: Rogue?

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 31.
  • Pletyka
Március óta tudjuk, hogy a Ubisoft nem hagyja parlagon az előző generációs konzolokat sem. A Comet munkacímen futó epizód Assassin’s Creed: Rogue névre hallgat egy svájci webáruház szerint.

Nem titok, a Ubisoft új Assassin's Creedet fejleszt PS3-ra és Xbox 360-ra Comet munkacímmel, és most egy svájci webáruháznál feltűnt az Assassin’s Creed: Rogue neve, amely pont ezekre a platformokra készül. Minden egybevág!

Habár a játék adatlapját azóta eltávolították a World of Game oldaláról, szerencsére sikerült képet lopni róla.

A korábban kiszivárgott pletykák szerint az Assassin's Creed: Cometben (vagy Rouge-ban) egy templomost - név szerint Shayt - irányíthatjuk. Az alkotás 1758-ban játszódik New Yorkban, de egy vitorlás fedélzetén az egész Atlanti-óceánt körbehajózhatjuk majd. A történet az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed IV: Black Flag közti időszakot meséli el. 

A Unity mellett idén ősszel érkezhet a Rouge is; a Ubisoft a hónap közepén azt ígérte, hogy hamarosan még több információt árul el a játékról.

8.
Giggsy
#6: Eljutottunk arra a szintre, hogy már értelme sincs a szavaknak, amit egy válaszba írsz?
7.
Tyler89
Azért az érdekes, hogy elvileg 5 hónapon belül meg kéne jelennie, de konkrétan még semmit nem tudni róla. (Talán még a nevét sem?! WTF?!)
Sokat nem is várok. 2. után rókabőr az összes rész. A Black Flag ugyan üde színfoltot hozott a sorozatba. Talán ez is képes lesz rá, de talán sokkal inkább az lesz, hogy új nevekkel, új arcokkal kiadják ugyan azt...
5.
PaprikaJancsi
Kedves tőllük, hogy az előző genre is gondolnak + pénz :)
2.
Ghost26Dave
Sztem nem csak nekem tűnik fel de a csávó a borítón úgy néz ki mint solid snake az mgs sorozatból :D
1.
msmester
Nem rossz, csak meg nehogy sok legyen az ac, így ömlesztve. De azért várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...