FIFA 15 - így rúgd a bőrt

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports szerint a FIFA 15 magasabb szintű érzékenységet és folyékonyabb játékmenetet ígér. A labda fizikáját teljesen átdolgozták, játékosainknak lépést kell tartania annak lendületével - rögtön elmagyarázzuk, hogyan.

A megújított biomechanika révén a játékosok reakciói és mozgásai a testegyensúlyuk figyelembevételével történnek, és a labda birtokában szorosabb irányíthatóságot tanúsítanak. A lassú mozgást precízebb lépések és megfordulások jellemzik, míg a nagy tempójú akciónál közelebbi irányítás tapasztalható; ezáltal a rajongók jobb irányítási lehetőségeket és fokozott mozgékonyságot tapasztalhatnak a focisták irányítása során.

Nem mindegy, hogy milyen hatással van a labda a játékosokra és a környezetre. Minden vezetés, érintés, passz, rúgás és lepattanás mozgása a labda perdületének megfelelően alakul, méghozzá relatívan viszonyulva az azt megérintő testrész vagy objektum által érintett ponthoz. Ezáltal a laszti pontos perdülettel, csavarodással és mozgással, valamint sokoldalú röppályákkal rendelkezik.

A FIFA 15 szeptember 26-án jelenik meg PC-re, 3DS-re, Vitára, Wii-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

19.
19.
fehergeri
#14: kedves Wolverine!elmagyaráznám magának ,hogy ez a "kis futkosó görény"miért van évek óta a fifa borítón.10év -425 mérkőzés-354gól-4 aranylabda.Vb 2.hely a legrosszabb eredménye.ezen kívül mar mindent megnyert.nem csak a fiatalok hanem az idősebbek is példaképnek tartják.aki egy gyenge Argentin válogatottat a hátán elvisz egy VB döntőig úgy, hogy az egész világ elvárja tőle na ez a nem mind1!számtalan fontos mérkőzést döntött mar el, míg vele ellentétben más sztárok lefagynak fontos mérkőzéseken.szerintem gondoljuk meg mit irunk le legközelebb!és mást nem igazan tudnék elképzelni a borító ra.Egyébbként 20ezres játékot nem azért vesznek az emberek mert a Messi van rajta
18.
18.
n_ben007
#15: Egy dolgot tudni kell. Zlatan megmondta már, hogy a Barca Messi alfele körül forog, Neymar ott csak egy csicskája Messinek, nem fog tudni kibontakozni, ahogy senki más. És ez így is lesz, ameddig Messi a Barca tulajdona...
13.
13.
Ghost26Dave
Tudod ez esztétikum vérpistike:)
11.
11.
MrBenjamintoto
Amúgy közben kiderült, hogy a brazil bajnokság nem lesz benne a játékban...
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Biztos lesz és még fizethetsz is érte :)
7.
7.
Wolverine
Én arra lennék inkább kiváncsi, hogy lesz-e demo belőle, és ha igen mikor...mert ilyen gépigénnyel nem venném meg túl nyugodtan, jobb lenne előtte látni mennyit eszik ez a motor, hogy egyáltalán játszható-e.
6.
6.
DON GONDOCS
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10355763_297697013725755_7395578713361948057_n.jpg
5.
5.
tityesz
Ugyanaza fos,darabos mozgas,mint 2006 ota.
3.
3.
RayErizo
#1: Na jó. Ezt most benéztem...:D
2.
2.
RangerFox
Érdekes, de kár, hogy csak Ps4-re meg Xbox One-ra jönnek az efféle újítások..
1.
1.
RayErizo
Úgy látom, hogy ez évben is megyek inkább a rétre fogok kimenni,ha már mindenképp focizni szeretnék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...