FIFA 15 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Idén is lesz FIFA, ráadásul a PC-s változat is megkapja az Ignite motort.
Típus: Foci, Sport

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Brit toplista: csak hatodik az új Rainbow Six

Annak ellenére, hogy a múlt héten két nagyobb cím is megjelent, a brit játékeladási toplista dobogós helyein továbbra is a korábbi címek tanyáznak. Meglepő módon csak a hatodik helyen nyitott a Rainbow Six: Siege.

Brit toplista: még mindig a LEGO vezet

Új játékok megjelenése híján nem nagyon történt változás a szigetország múlt heti eladási listáján, így továbbra is a LEGO Jurassic World vezet, míg az ezüstérmet a Grand Theft Auto V csípte meg.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

Brit toplista: még mindig Batman a nyerő

Botrányok ide vagy oda, a Batman: Arkham-trilógiát lezáró harmadik felvonás továbbra is letaszíthatatlan az Egyesült Királyság eladási listájának éléről. A dobogó másik két fokán is ismerős játékok foglalnak helyet.

Brit toplista: még mindig a The Witcher III vezet

Nem történt túl sok változás a brit játékeladási toplistán, elvégre a múlt héten csak egyetlen új dobozos cím jelent meg, és az egyáltalán nem tudott beleszólni az élboly csatájába.

A FIFA 15 is bekerült az EA Access felhozatalába

A tavalyi EA Sports-játékok közül már csak egyetlen darab, a FIFA 15 hiányzott az xboxos EA Access "ingyenes" játékai közül, a kiadó azonban a minap pótolta ezt a hiányosságát is.

2016 elején érkezik az új Mirror's Edge

Az Electronic Arts is közzétette a legutóbbi évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei növekedtek és továbbra is az első számú kiadó konzolokon. Emellett frissítette a közelgő játékai megjelenési dátumait.

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.

Real Gamers - eSport megmérettetés Kecskeméten

A Real Gamers csapata május végén minden Mortal Kombat X- és FIFA 15-rajongót szívesen lát majd Kecskeméten, ahol a Real Gamers – eSport [R]evolution rendezvényen egy 24 órás versenyen vehettek részt.