Az új Sims megjutalmaz, ha megvolt a 3. rész

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, megéri gyűjtőnek lenni, ugyanis a The Sims 4-et megvásároló játékosok, akiknek könyvtárában szerepel a harmadik rész is, számíthatnak rá, hogy az életszimulátor legújabb része meglepetést tartogat nekik.

Az EA bejelentette, hogy azok a felhasználók, akik megvásárolják a The Sims 4-et, és regisztrált példányuk van a szimulátor előző epizódjából (valamint az ahhoz kapcsolódó kiegészítő csomagokból), ajándékkal bővíthetik majd virtuális másuk házának berendezését.


A jutalmak az építés módban bukkannak majd fel, már az első alkalommal, hogy a játékot elindítjuk. Az összesen tizenhárom tárgyat csak azok kaphatják meg, akik Origin-fiókjában megtalálható a The Sims 3 és mind a tizenegy hozzá megvásárolható DLC. A díjak mibenlétét egyelőre homály fedi, az viszont biztos, hogy mindegyik képes lesz valamilyen egyedi érzelmi tónust és személyiségbeli változást okozni a közelben lévőknek. 

A promóció december 31-ig lesz aktív a szeptember 2-án megjelenő játékhoz.

9.
9.
Naridar
Egyszer már kiszámoltam hogy mennyibe kerülnek a Sims 2 és 3 minden kiegészítővel. A pontos összegre nem emlékszem, de 80.000 Ft körül volt a 2., és 100.000 felett a 3. rész esetében. Na most ebből konzolt vagy középkategóriás PC-t lehet venni és ahhoz még játékokat IS. De mit várunk az EA-tól, ami miután megkapta az ölébe a Harry Potter licenszét (amiről tudni kell hogy annál erősebb licensz talán csak a Csillagok Háborúja, de az sem biztosan) méltó bizonyítványt állított ki azzal, hogy a (messze) legjobb Harry Potter játék a két Lego Harry Potter, amit nem ők fejlesztettek.
8.
8.
Dreadlox
akármit is nyilatkoznak erről a játékról, egyre rosszabb és rosszabb döntéseket hallunk, következő az lesz h csak amerikába lesz elérhető, csak h minden negatív dolgot belezsúfoljanak:D ez baszottnagy bukás lesz :D
7.
7.
kryszisz
A 3. részt úgy ahogy volt utáltam, és a DLC-k is csak tovább rontották a dolgot, mert a végére már annyi lehetőség volt, hogy merő frusztrációba fulladt az egész...remélem a 4. részben már megoldják ezt a nem kicsi problémát!
6.
6.
n_ben007
Pénz pénz hátán...
Electronic Arts, mi így szeretünk!
4.
4.
RetecH
Zseniális. Ahelyett, hogy tennének a játékba egy csomó tartalmat amiért neked kell megdolgoznod, inkább kivágják a felét és odaadják ha jó sok pénzt fizetsz az EA-nek. Nagyon játékosbarát.
3.
3.
randall13
Ez az, ösztönözzék csak a népet a kalózkodásra.. :D
2.
2.
GeekGirl
#1: Te nem, de van aki igen :D Negyed évente van 50%-os Sims akció pl az 576-ban :D :D Egy Sims rajongó szerintem pont nem sajnál 1-2 ezer fotintot kiegekre :) Persze ha valaki teljes áron, azonnal akarja az összeset, na úgy drága :P
1.
1.
PiXELRaNGER
Szóval akinek volt sok pénze, az meglepit kap a Sims 4-ben. Merthogy én nem teljes árú DLC-kre költöm a felesleges forintjaimat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...