Próbáld ki a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt!

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix bejelentette, hogy mindenki ingyenesen kipróbálhatja a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt. A regisztráció után két hétig nyomulhatunk az MMO-val mindenféle kötelezettség nélkül.

Habár az alapjáték fizetős, és azon felül havidíjat is kérnek érte, immáron bárki ingyenesen kipróbálhatja a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt - jelentette be a Square Enix. Miután elkészül az accountunk, 14 napon át kalandozhatunk a játék világában, és egészen a huszadik szintig fejlődhetünk. 

A megjelenéskor a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn végre megkapta a hőn áhított kedvező kritikai fogadtatást, miután az FFXIV első verziója hemzsegett a hibáktól. Az új változat az egyik leglátványosabb és legokosabb MMO a piacon, ráadásul PS3-ra és PS4-re is elérhető.

Fontos tudni, hogy a Trial kizárólag a PC-s változatra vonatkozik. Ha kedvet kaptál hozzá, intézz magadnak két hét szabadidőt, látogass el a hivatalos oldalra és regisztrálj!

9.
9.
Hab
#8: Hát fura izlésed van... A Tera azon kevés játékok egyike amit ha meglátok hányinger fog el, bár ezt inkább nevetséges design-nak köszönheti.
8.
8.
serioustomy
Hány GB-t foglal? Lehet én is teszek vele egy próbát, régen MMO-ztam már, ritkán előkapom a TERA-t is, szerintem az az egyik legszebb f2p mmo a piacon.
7.
7.
Khaszás
#6: Lehet nyelvet választani :)
Amúgy míg lejön a játék az a nem kevés idő -.- nagyon lassan jön gondolom sokan szedik :/
6.
6.
koffein
Nálam az account készítés miért csak japánul van? Így biztos, hogy nem fogok vele szarakodni.
5.
5.
hahota
#4: Volt teszt időszak ott is.
4.
4.
kazuma1989
Ps4en èn is kiprobálnám
3.
3.
Szelenas
hoppá, meg akartam venni ps4re, de akkor most kipróbáljuk pcn hogy megéri-e
2.
2.
hahota
Ez mitől a leglátványosabb és legokosabb MMO a piacon!?
1.
1.
Cristiano
ki hagyom nem az én világom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...