Ingyenesen tölthető a Wing Commander III

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
Folytatódik az Electronic Arts On the House nevű kezdeményezése, ezúttal egy húszéves klasszikus van soron: a Wing Commander III: Heart of the Tigert tölthetjük le ingyen az Originről.

Noha Chris Roberts neve újabban a Star Citizen kapcsán merül fel, itt a kiváló alkalom, hogy megint beszéljünk róla: az Electronic Arts ingyenesen elérhetővé tette a Wing Commander harmadik, Heart of the Tiger alcímű részét.

Az amúgy 5 euróba kerülő játék az On the House program keretein belül lett ingyenes, ha hozzáadod az Origin-könyvtáradhoz, ott is marad, addig használod, amíg jól esik. Az akció szeptember 2-ig tart, addig tudjátok letölteni a játékot!

Az EA ezzel párhuzamosan egy ingyenes próbaverziót is kiadott az új SimCityből, ezt itt tudjátok elérni. A trial négy óra játékot tesz lehetővé, ha utána megveszitek a teljes verziót, ott folytathatjátok a városotok építgetését, ahol abbahagytátok.

5.
5.
Sechu
Nagyon rendik, hogy ingyé kapjuk ezt a 1994-es játékot! Én maradok a 3DO verziónál ha nosztalgiázni támad kedvem! ;-)
4.
4.
vonbear
Őszintén szólva az eddigi kiadásokat analizálgatva valami kicsit komolyabbra számítottam. Például a Mass Effect első részére vagy egy hasonló kaliberű játékra. De végül is ajándék lónak ne nézd a fogát. :)
2.
2.
fojesz
#1: Igaz, rossz helyen kerestem. :)
1.
1.
SSJ Gábriel
Originben a határideje az akciónak szeptember 2.

Mindenesetre egy újabb ingyen játék ütötte a markunkat, háromszoros hurrá! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...