Társasjáték készül az XCOM alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Witcher Adventure Game alkotói készítenek társasjátékot az XCOM: Enemy Unknown alapján. Az adaptáció érdekessége, hogy egy mobilokon, illetve weben elérhető app is segíti a játékmenetet.

Társasjátékot készít az XCOM: Enemy Unknown alapján a Fantasy Flight Games - ez a csapat felelős a The Witcher Adventure Game-ért is.

A játékosok célja tulajdonképpen az, ami a videojátékban is: harcolni az idegenek ellen, és közben kordában tartani a globális fenyegetettségi szintet. A négy résztvevő közül mindenki más-más szerepet vállal majd, a parancsnok felel a finanszírozásért és az Interceptorokért, a vezető tudós a kutatásokért, a szakaszvezető az akciókért és a bázis védelméért, míg a központi tiszt a műholdakért és a játék appjából szerzett információk továbbításáért.

Merthogy a társasjátékhoz egy ingyenes app is tartozik majd, ezt a weben és a mobilokon is el lehet érni. Ez az alkalmazás menedzseli a játékbeli köröket, illetve a kiválasztott nehézségi szintnek megfelelően finomhangolja a játékmenetet. 

Az XCOM: The Board Game 2014 negyedik negyedében kerül boltokba, és bár az áráról nem tudunk semmit, a The Witcher-társas 60 dolláros árcédulája jó támpontot adhat a találgatásokhoz.

5.
5.
Dante2014
#3: Szerintem se egészséges, lehet, hogy depressziós vagy valami. :D
4.
4.
Sechu
App nélkül már nem is megy "Requires Free Digitial Companion App", faxa!...
3.
3.
Ecneb
#2: Ez már a második játék, amit kihagysz. Jól érzed magad barátom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...