Szeptemberben jön a Velocity 2X

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Futurlab szerint szeptember elején érkezik PS Vitára és PS4-re a Velocity 2X. A futurisztikus platformer folytatásában egy perc nyugtunk sem lesz, lövedékek villognak a képernyőn, a főellenfelek egymás sarkát tapossák.

A Velocity 2X szeptember 3-án jelenik meg Európában PS4-re és PS Vitára - természetesen elég az egyik verzióba beruháznod, alapból megkapod a másik platformra is. A Futurlab rendkívül büszke a PSP-re megjelent oldalnézetes platformjáték folytatására, a játékmenet kellően mély és összetett, lehet benne teleportálni, vannak különféle boostok és telepodok, valamint fejtörők és elképesztő boss-harcok is.

Hajónkkal például úgy ölhetjük meg az egyik főellenséget, hogy szépen berepülünk annak gyomrába, és belülről kifelé leamortizáljuk.

6.
6.
KeXxX
óóó.. pedig ez simán jöhetne PS3-ra is.
5.
5.
Yanez
Az előző tökre bejött, de ettől a mászkálós résztől én is félek kicsikét, már ha elrontják. Eddig viszont remekül fest, én már várom!
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Ha már a Nintendo szarik az egykori sikercímére, így nem gond ha lekopizák
3.
3.
mamgu
Hát kiváncsi leszek erre a Samus Aran koppintásra, inkább valahogy az űrhajós részt kellett volna valahogy bővíteni de nem is tudom az eredeti koncepció annyira tökéletes volt félek ez a mászkálós dolog csak ront rajt. Inkább csak csináltak volna szimplán egy új részt.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Sechu
Ez sem a könnyű gémek közé fog tartozni... Ujjra kell gyúrni hozzá! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...