Velocity 2X PC, PS4, Vita, XBOXONE

A Futurlab futurisztikus platformjátéka, teleportálással és rengeteg lövöldözéssel.

Sierra-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle érkezett, melyben az Activision által feltámasztott Sierra klasszikusait vásárolhatjuk meg nyomott áron. Egy dollárért például már az egész Police Quest-kollekció a mienk lehet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!

PC-re és Xbox One-ra is megjelenik a Velocity 2X

A FuturLab a Sierra közreműködésével adja ki PC-re és Xbox One-ra is a Velocity 2X-et. Az új portok idén nyáron várnak letölthetővé, és hiánytalan tartalommal, illetve egy új funkcióval várják a játékosokat.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.

Íme, a szeptemberi PS Plus kínálat

A szokásoknak megfelelően egy héttel a váltás előtt a Sony bejelentette, milyen játékok kapnak helyet jövő hónapban a PS Plusban. Ezúttal kevesebb AAA-kategóriás címet kapunk, de panaszra így sincs okunk.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Szeptemberben jön a Velocity 2X

A Futurlab szerint szeptember elején érkezik PS Vitára és PS4-re a Velocity 2X. A futurisztikus platformer folytatásában egy perc nyugtunk sem lesz, lövedékek villognak a képernyőn, a főellenfelek egymás sarkát tapossák.