GC 2014: Pneuma: Breath of Life bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bevel Studios egy Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetű kalandjátékot készít Pneuma: Breath of Life címmel - kizárólag Xbox One-ra. A történet önmagunk felfedezéséről és a lét titkainak megfejtéséről szól majd.

A Deco Digital és a Bevel Studios az idei Gamescom apropóján bejelentette a Pneuma: Breath of Life-ot, amely 2015 januárjában landol Xbox One-on. A belső nézetes kalandjátékban egy sor fejtörőt abszolválhatunk, ám az alkotás igazi erőssége a történetében rejtőzik.

A játékban ugyanis egyfajta félelem lesz úrrá rajtunk, a narratíva saját magunk és a létezés alapvető természetének felfedezéséről szól. Az anyagban egy Pneuma nevű istent irányítunk és gyakran hallhatjuk saját belső monológunkat is. Egy rejtélyes világban járunk, ahol rengeteg környezeti puzzle vár ránk, amelyek megkövetelik a körültekintést és a laterális gondolkodást. Hidakat hozhatunk működésbe, platformokat forgathatunk, hatalmas ajtókat nyithatunk ki az elménk segítségével.


A Pneuma: Breath of Life jelenleg Xbox One-exkluzív, de a fejlesztők szerint van rá esély, hogy az Unreal Engine 4-gyel hajtott produktum a jövőben más masinákon is tiszteletét teszi.

4.
4.
thelegendary
#2: Ugye? :)
Fél szemmel én is azt olvastam....
3.
3.
PaprikaJancsi
Nem sokat árul el a trailer, majd meglátjuk mi sül ki belőle. A grafika meg valami elképesztő:()
2.
2.
Raam989
Hát majdnem megörültem, hogy lesz új Penumbra játék...
1.
1.
DON GONDOCS
Előszőr úgy olvantam penumbra, de köze sincs hozzá. Grafikára nem lehet panasz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...