Pneuma: Breath of Life PC, XBOXONE

Az Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetes kalandjátékban számos fejtörőt abszolválhatunk. A történet önmagunk felfedezéséről és a létezés alapvető természetéről szól.

Íme, a Games with Gold novemberi kínálata

Az év utolsó előtti hónapjában is négy ingyen játékot kapnak a Gold-előfizetessel rendelkező játékosok. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően már Xbox One-on is tolhatjuk az Xbox 360-as címeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz sokkal jobb az előzőnél, de egy nagyobb cím azért akad a napokban: hosszas várakozás után végre az új generációs konzolokra is átvándorol a Codemasters F1-sorozata.

Júliusban jön a PS4-es Pneuma: Breath of Life

Xbox One-ra és PC-re már február vége óta elérhető Pneuma: Breath of Life, jövő hónaptól azonban a PS4-tulajok is lecsaphatnak rá. Egy rövid trailer is érkezett a bejelentés alkalmából.

Pneuma: Breath of Life teszt

Nem ez az első eset, hogy istent alakítva kell rendhagyó dolgokat végrehajtanunk egy játékban. A Pneumában azonban nem dühöngő Kratosként vagy Peter Molyneux-féle mindenek felett álló istenként kell helyt állnunk.

Pénteken jön a Pneuma: Breath of Life

Február 27-én landol PC-n és Xbox One-on a Deco Digital és a Bevel Studios játéka, a Pneuma: Breath of Life, amelyben különféle logikai feladványokat abszolválhatunk látványos környezetben. Egy trailert is mutatunk róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Jövő hónapban debütál a Pneuma: Breath of Life

Február végétől lesz beszerezető a Bevel Studios Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetű, fejtörőkkel színesített indie, logikai játéka, a Pneuma: Breath of Life, amiben istent alakítva kell majd logikai fejtörőket megoldanunk.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

GC 2014: Pneuma: Breath of Life bejelentés

A Bevel Studios egy Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetű kalandjátékot készít Pneuma: Breath of Life címmel - kizárólag Xbox One-ra. A történet önmagunk felfedezéséről és a lét titkainak megfejtéséről szól majd.