GC 2014: Traileren a Farming Simulator 15

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
Ugye egy percig sem kételkedtél abban, hogy idén is kapunk Farming Simulatort? A Focus Interactive agrárszimulátorában tovább fejlődik a grafika, illetve a játékmenet is számos változáson esik át. Nézzünk bele!

A Farming Simulator világszerte immáron kétmillió eladott példányszámnál jár, így zöld az út a folytatás előtt. A vadonatúj vizuális effektek mellett a fizikaalapú renderelés és a fotorealisztikus mezőgazdasági képek teszik fel a pontot az i-re. A kombájnok és a traktorok mellett immáron favágó-alkalmatosságok és pótkocsik is helyet kapnak a programban. A multiplayerben 16 játékos nyomulhat egyszerre online és helyi hálózaton, valamint a modtámogatásról sem kell lemondanunk.

A Farming Simulator 15 PC-s verziója októberben jelenik meg, míg a PS3-as és Xbox 360-as változat 2015 elején.

6.
6.
Geribácsi
4990.- lesz, sadgames.hu adja ki, full magyarul (ua a csapat fordítja, akik az előző részt)
5.
5.
kryszisz
Haveromnak már linkeltem is a trailer-t, agrármérnök hallgató lévén nagyon rá van függve a szériára, meg is indult a nyálelválasztása egyből:D
3.
3.
PaprikaJancsi
Leszarom az exkluzív címeket. Leszarok mindent. Csak is kizárólag a Farming Szimulátor a befutó. Ha valaki nem ért egyet, az mennyen aludni, és gondolja át az életét ;)
2.
2.
Cristiano
nekem meg van 14 zseniális :D
1.
1.
z0l1ka
De nem szeretem az ilyen Trailert, annyira túl vannak fényezve -.- persze én örülnék a legjobban ha így nézne ki ,de nagyon kétlem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...