Farming Simulator 15 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Idén sem maradunk Farming Simulator nélkül.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Brit toplista: tarolt a The Witcher 3

A briteknél is tarolt a The Witcher 3, egészen konkrétan az idei évben még egy játék sem tudott úgy rajtolni, mint a CD Projekt RED szerepjátéka. A Farming Simulatort a második helyig lökdösték a szigetország vásárlói.

Megjelent a konzolos Farming Simulator 15

Vége a várakozásnak, és végre konzolokra is elérhető a Farming Simulator legfrissebb kiadása. Traktor, kombájn és még rengeteg mezőgazdasági munkagép vár arra, hogy megmutassuk, ki a főnök a vidéken.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre végre-valahára boltokba kerül a The Witcher harmadik része, ami ráadásul az első vélemények szerint még szuperül is sikerült. Megveszed?

Ilyen lesz konzolokon a Farming Simulator 15

Lehet, hogy a mezőgazdaság-szimulátorra sokan legyintenek, ám tény, hogy a Farming Simulator 15-ből már több mint egymillió példány talált gazdára PC-n. Májusban jönnek a konzolos változatok.

Konzolokra is megjelenik a Farming Simulator 15

Hamarosan konzolokon is megkezdődhet a munka: Xbox 360-ra, PS3-ra, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Farming Simulator legfrissebb epizódja. Utóbbi kettőn ráadásul multiplayer is lesz.

Napi WTF: kontroller a Farming Simulatorhoz

Bár sokan megkérdőjelezik a Farming Simulator-játékok létjogosultságát, azt el kell ismerni, hogy nagyon jól fogynak a sorozat évente érkező epizódjai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy speciális kontroller készül a játékhoz.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Farming Simulator 15 teszt

Megérkezett a Farming Simulator-széria ötödik epizódja, melyben traktoraink új motorral dübörögnek a renovált arculatú virtuális birtokunk munkára váró földjein. Vedd a gumicsizmát és készítsd a vasvillát, megyünk szántani.

Hangulatos launch traileren a Farming Simulator 15

Örülhetnek a virtuális földművelés szerelmesei, hiszen a hónap végén érkezik a Farming Simulator legújabb része. Befutott a launch trailer, mely aranyos hangulatával és mókás zenéjével azonnal feldobja a kedd esténket