Tony Hawk's Pro Skater 2 - brutális speedrun

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb csúcsteljesítményt oszthatunk meg veletek, egy speedrunner kevesebb, mint három és fél perc alatt játszotta végig a Tony Hawk's Pro Skater 2-t. Nyilván a játékélmény helyett a sebességen volt a hangsúly.

Közel egy hónapja annak, hogy megszűnt a Neversoft, nem is találhatunk jobb apropót arra, hogy megnézzünk egy Tony Hawk's Pro Skater 2-speedrunt.

A GeorgeThePlushie nevű kolléga kevesebb, mint három és fél perc alatt végzi a játékot, ebből a nettó játékidő pedig kevesebb, mint három perc. Persze itt nyilvánvalóan nem a játékélmény kapja a főszerepet, George kihasznál néhány játékbeli hibát a cél érdekében, ráadásul nem is szeretné kimaxolni, a lényeg, hogy haladjon előre. Durva:

11.
11.
Nothing
#10: A legkirályabb TH játék a mai napig!!! Gamer "karrierem" egyik feledhetetlen élménye. Elő is kéne szedni már egy kis nosztalgiázásra hamarosan...persze szigorúan normál tempóban - a speedrun jópofa érdekesség, de a játékélmény elvész a nagy rohanásban. :)
10.
10.
Norbaa
Ha meghallom ezeket a zenéket, egyből felderengenek a régi szép idők. A hideg futkos a hátamon, hatalmas játék volt ez !!!!
9.
9.
lolman598
OFF:nem lehetne a Tony Hawk játékokkal kapcsolatos hírekhez más képet rakni? Vagy csak engem irritál,milyen hülye fejet vág ezen a képen???
5.
5.
ViktorG
nekem anno egy hónapba telt végigjátszani :)
4.
4.
Elyas
Speedrunner a "szakmája" azért írják így.
2.
2.
KőbányaKispest
"speedrunner" mintha ez valami külön faj lenne...xD
1.
1.
Cristiano
az igen ki próbáltam és nem rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...