Nincs többé Neversoft

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 12.
  • Gyászhír
Link másolása
A májusi híreszteléseknek megfelelően megszűnt a Neversoft, a fejlesztőcsapatot beolvasztják az Infinity Wardba, hogy együtt dolgozzanak tovább a Call of Duty-sorozaton. A srácok gyújtogatással zárták a búcsúbulit.

Májusban röppentek fel azok a hírek, miszerint a Neversoft megszűnik létezni, és bár az Activision azóta sem erősítette meg a pletykákat, a csapat tegnap valóban lehúzta a rolót. Mármint képletesen.

A srácokat ugyanis nem elbocsátották, hanem beolvasztották egy másik stúdióba, méghozzá a Call of Duty-sorozatot pátyolgató Infinity Wardba. A májusi infók szerint a "szuperstúdió" létrehozásának ötlete azután jött, hogy a Call of Duty: Ghosts munkálatainál (itt a Neversoft csinálta az Extinction módot) nyilvánvalóvá vált, hogy a két brigád remekül kiegészíti egymást. A Neversoft nevet ezzel párhuzamosan nyugdíjazzák, és a fejlesztőcég vezetői is visszavonulnak.

A Neversoft kereken 20 évig létezett. 2007-ig túlnyomórészt Tony Hawk-játékokon dolgozott, majd később átvette a Guitar Hero-sorozat munkálatait. A srácok a búcsúbulijukon felgyújtották a Neversoft logójában szereplő ikonikus, karóra tűzött szemgolyót - ezt örökíti meg a fenti fotó.

4.
4.
WiiRGaming
A Robomodo kitett magáért a Shred-el, a FreeStyleGames pedig a DjHero-val. Mindkét játék remekelt Wii-n, így se a deszkás, se a zenés játékok miatt nem aggódnék. Plusz, alternatívák mindig vannak: Frets on fire, Skate It, Rocksmith stb stb.

THPS 4 split screen multi mindig velem lesz :D
3.
3.
Quent1n
#1: GH-kat meg azért a Harmonix is erősen hegesztette, plusz ez magányvélemény de szerintem a Rock Band a jobb cím. :)
2.
2.
rDAVE
#1: EA még alkothat valamit a Skate sorozattal, ami egy ideje jobb, mint a TH.
1.
1.
RayErizo
Na ennyit a jó gördeszkázós és zenés játékokról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...