GC 2014: Hearts of Iron IV trailer érkezett

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A huszadik század legnagyobb fegyveres összecsapását feldolgozó Hearts of Iron-sorozat valamikor 2015 első negyedévében új taggal bővül, ebből láthattok egy rövidke ízelítőt a kedd reggeli kávétok mellé.

A Paradox fejlesztői stúdió megint a Hearts of Iron-sorozaton dolgozik, melyhez egy újabb kedvcsinálót mutattak be néhány órával ezelőtt. A német terjeszkedésre fókuszáló videóban egy rövid, egységeket is bemutató gameplay részletet is láthatunk, ahogy a frontok előrenyomulásának irányát Lengyelország felé igazítják.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de a Linuxra és Windowsra is elérhető stratégiára a jelek szerint a jövő év első felében számíthatunk.

11.
11.
Ehrmahgehrden
#10: Mi az, hogy nézzük-e ? :D
A játék legalább 80%-át azzal töltöd, hogy a térképet bambulod.
Ilyen körülmények között elég nehéz nem észrevenni a szóban forgó térkép grafikai minőségét :)
10.
10.
mestermagyar
#9: Lol ti nézitek? Én egyszer sem kapcsoltam át mialatt ma játszottam CK2-őn. Tulajdonképpen már-már felesleges.

De azért véleményem szerint egyik sem rossz, a legjobb a victoria 2-é, mert abban van a legtöbb provincia, és kicsit reálisabb alakja is van a kontinenseknek talán.
9.
9.
Ehrmahgehrden
#8: Na ja, Paradox játékoknál nagyon meghatározó a térképek szépsége.
Mondjuk az eddigi HoI IV képek alapján ez is elég moslék kinézetű lesz, igaz még pre-Alphában van.
8.
8.
Füles
Remélem, hogy ismét normális provinciák lesznek ebben a részben, pont úgy mint a kettőben. A harmadik pont amiatt nagyon nem jött be, mert a map kinézete undorító volt a számomra, emiatt a mai napig a kettővel, a Darket Hour-ral szoktam néha tolni. A trailerből meg pont nem látszanak a provinciák sajna.
7.
7.
mestermagyar
#6: Hát a vicky 2-ben azért pont a legkevésbé kell haragudni rájuk, ott soha nem látott realitást próbáltak meg belevinni, és rohadt sok a provincia. :D
6.
6.
Ehrmahgehrden
#5: Néha azért el szoktak követni ilyen bakikat, például Victoria 2-ben Novorossiya területe 95+%-ban ukrán volt...
5.
5.
mestermagyar
#4: Persze, csak ebben a trailerben nem pont ùgy jelezte, amikor mutatta a terjeszkedést. Magyarország fekete, Olaszország nem.

Pont mint amikor az EU4-ben a legutolsó patchig a magyar valami észak-szláv nép volt.
4.
4.
killer13
#1: Nem megszállt országként jelzi Magyarországot hanem a Németek oldalán hadban álló országot. Bár én úgy tudom hogy mi nem álltunk hadban Lengyelországgal.
2.
2.
mestermagyar
Magyarországot miért jelzi úgy, mintha elfoglalták volna, mialatt olaszországot nem? Ugyanúgy szövetséges volt a 2. vh alatt, mint az utóbbi.

A harmadik részt nem szeretem igazán, mert az összes paradox játék közül, valahogy azt nem tudtam elsajátítani, az már nekem is magas. De a negyedik részt várom, és remélem ez valamivel közelebb fog állni komplikáltságban inkább egy EU 4-hez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...