Hearts of Iron IV PC

Folytatódik a Hearts of Iron-széria.
Típus: Stratégia

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.

Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!

Ezek voltak az idei év legjobb modjai

Húsznapos nyilvános szavazás után a ModDB oldala közzétette 2016 legjobb modjainak toplistáját. A STALKER: Call of Pripyat átdolgozott variánsa lett a befutó - ha nem próbáltad a kedvenceket, még nem késő letölteni őket!

Hearts of Iron IV teszt

Mi lett volna, ha? Míg a történészek sikítva menekülnek a kérdés elől, mi, játékosok nyugodtan hátradőlünk, és szimulálni kezdjük a választ. Most éppen a Hearts of Iron negyedik felvonásában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az E3 csak a jövő héten kezdődik, a kiadók már most elkezdték csepegtetni az infókat a következő néhány hónap legfontosabb játékairól. A mi időnket most ezek feldolgozása tölti ki főleg, pedig játszani is lenne mivel...

GC 2014: Hearts of Iron IV trailer érkezett

A huszadik század legnagyobb fegyveres összecsapását feldolgozó Hearts of Iron-sorozat valamikor 2015 első negyedévében új taggal bővül, ebből láthattok egy rövidke ízelítőt a kedd reggeli kávétok mellé.

Paradox Interactive bejelentések érkeztek

A Paradox nem lustálkodik. Hearts of Iron IV, Runemaster, kiegészítők a Crusader Kings II-höz és az Europa Universalis IV-hez. Ezeket mind most jelentették be - van mire várnunk a jövőben.