GC 2014: Itt vagyunk!

  • Írta: Daks
  • 2014. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Európa legnagyobb játékkiállítása. 2014. augusztus 13-17., Köln. A nagy konferenciákat még otthonról néztük, de már itt vagyunk. A repülőnk leszállt, csak egyet kell aludni, és indul a Gamescom!

Mostantól első kézből értesülhettek a legújabb játékbejelentésekről. Megérkeztünk Kölnbe, a németországi Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány legnagyobb városába, a dóm fényei lágyan csillognak a kanyargó Rajna folyó felszínén, a következő négy napban valószínűleg nincs hely, ami ezt felül tudná múlni.

A program egyszerű. Játszunk. Mindennel. Kedden voltak a nagy konferenciák, még otthonról néztük őket, szerda a szakmai nap, amikor az újságírók és a játékipar munkásai találkozhatnak egymással, csütörtöktől vasárnapig pedig nyitva áll a Gamescom a nagyközönség előtt. Itt vannak a következő 1 év legnagyobb játékai, kipróbálunk mindent, aztán elmeséljük, hogy mire érdemes várni. Az Xbox standnál kezdünk, majd sorra veszünk mindenkit, a Sony-t, a Ubit, az EA-t, az Activisiont, figyeljétek hírgyűjteményünket, maradjatok velünk. Nem fogtok csalódni!

5.
5.
Sonny2
heroes 7 ez az ezaz jeeeeeee
1.
1.
hedzsooo
Hali, Witcher 3-at toljátok orrvérzésig (ha lehet, akkor PC-n), de a Dragon Age-t se hagyjátok azért ki! ;D :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...