GC 2014: Bemutatkozott az Until Dawn

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A Gamescom előtt a Sony három rövid teasert adott ki készülő játékáról, melynek mibenléte végre megerősítést nyert. A PlayStation 4-exkluzív cím most már biztosan az Until Dawn lesz.

Zoenn kolléga egy hírben már összegyűjtötte nektek a Gamescom előtt felbukkant pár másodperces teaser anyagokat. Tegnap este bebizonyosodott, hogy az Until Dawnról van szó, melyről a Supermassive Games stúdió még 2012-ben beszélt, és ami akkor még a PS3-ra készült. A tinihorror-klasszikusok által inspirált játékot a fejlesztők hollywoodi forgatókönyvírókkal közösen alkották meg, hogy hűek maradhassanak a műfajhoz.

"A barátaik eltűnésének évfordulóján egy osztálytársakból álló csoport a rejtély helyszínére utazik, hogy eltemesse szellemüket. Ekkor még sejtelmük sincs, hogy végül egymást ássák majd el."

A játékot több karakteren keresztül irányíthatjuk majd, néha társainkkal, máskor egymagunkban. A cél természetesen az lesz, hogy kiderítsd, ki akar eltenni titeket láb alól. A stílus - és, hogy végül ki marad életben melletted - csak rajtad múlik.

7.
7.
megláttam és beleszerettem!!! :D XD ..nekem elégvolt látni anno a Gamescom-on Kölnben ...már akkor beoffoltam tőle!!! .. ♥
6.
6.
PaprikaJancsi
Kiváncsi leszek mi fog kisülni belőlle. Ílyesztőnek tűnik. Már csak a hosszára lennék kiváncsi?
1.
1.
Megmondókapitány
És még 1 jónak igérkező cim a ps4 javára! Worth it!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...