GC 2014: Valamit teasel a Sony - újra frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Nyilván nem üres kézzel megy a japán konzolgyártó a kölni Gamescomra, az biztos, hogy egy elfeledett vagy egy teljesen új címet (újra) bejelent majd. Tippünk szerint a Supermassive Games horrorjátékáról, az Until Dawnról lehet szó.

A Sony egy új teaser videót lőtt fel az internetre #PlayStationGC hashtaggel. Nem kell nagyon sokat gondolkodni rajta - minden bizonnyal a japánok valamit be fognak jelenteni a Kölnben megrendezésre kerülő Gamescomon.

Mi látható a videón? Néhány sejtelmes hópehely, de valahogy úgy tűnik, hogy a Supermassive Games Until Dawnjáról lehet szó. A tinihorrort még PS3-ra jelentették be két éve a Gamescomon. Tavaly novemberben tűnt fel a cím újra, akkor annyit tudtunk meg, hogy még életben van a PS Move-ot támogató projekt. Idén márciusban viszont már olyan hírek keltek szárnyra, miszerint az Until Dawn PS4-re költözött, és Project Morpheus-támogatást élvez.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, a jövő héten már okosabbak leszünk.

Update! Az "It's Coming" című videó a második teaser anyag az egyelőre ismeretlen játékról, melyben ezúttal egy fejsze is megvillan. A korábban felmerült Until Dawn-spekulációk mellett ezúttal már felvetődött a Resident Evil 7 címe is. Bármi is ez, augusztus 12-én este hétkor kiderül a Sony Gamescom-sajtótájékoztatóján!

Update #2! Felbukkant a harmadik ízelítő is az egyelőre ismeretlen címről, mely a horror újra felfedezését ígéri a PS4-en. A SCEA közben bejegyeztetett egy védjegyet is "A Million Ways to Die" néven, ami akár összefüggésben lehet a trailerekkel is. Ma este a Sony-konferencián remélhetőleg kiderül, mivel is állunk szemben.

17.
17.
keiji maeda
#15: neked lett igazad Until Dawn , csak sajnos ps4 a ps3 meg el is lett felejtve úgy néz ki
16.
16.
keiji maeda
nem hiszem hogy resident evil mivel évek óta multiplatform , tuti nem lesz belőle hirtelen ps4 exclusive
15.
15.
rDAVE
Remélem a Until Dawn PS3-ra is lesz, bejelentés óta kíváncsi vagyok rá... Olyan PS4-es fullextrás verziót csinálnak, amilyet csak akarnak, de ne hagyjanak sz.rba PS3-on, ha már arra jelentették be... :D
14.
14.
higgadt
Nem a H1Z1 kapcsán írta a SOE, hogy már megoldották az időjárást többek között a havazást is a Planetside 2-ben megismert Forge Light motorra?
Mert akkor simán lehet, hogy H1Z1 Steam Early Acces bejelentésről lesz szó.
13.
13.
bane
#6: Spekulációk... spekulációk mindenhol!:D De ez tetszik a legjobban!! :D A hozzászólásodban pedig egy dolog örök igazságnak bizonyul: Winter is coming.

12.
12.
demon68
Én remélem nem Resi 7 lesz, hanem egy teljesen új cím. Magyarázná, hogy mért kell ennyi trailer a trailernek
11.
11.
Dom Q
De király lenne ha ez a Resi 7 lenne
10.
10.
Arell
#6: Na az nem lenne semmi...
9.
9.
TheDeathFlash
Resident Evil*
8.
8.
TheDeathFlash
Remélem az új Resident Evikről lessz szó :)
7.
7.
RangerFox
Vitára teljes PsP felhozatal és Ps2 letölthető játékok? Frappáns exkluzív inFamous? PsP-s GoW-ok átírata? Gran Turismo Vitára? Diablo III Vitára? Egyik sem, bocsi akkor nem érdekel.
6.
6.
JcGross
Lehet hogy egy nagyszabású Game of Thrones játék? Winter is coming, hópelyhek...

Persze nem gondolom komolyan. :P
5.
5.
zarándok
Hát gondolom, nem a Last Guardian az, szóval bek*phatják!
3.
3.
Sechu
Rég izgultam ennyire...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...